amic ficcions
Home > Esports > El Poliesportiu d’Ontinyent acollirà un curs de “Pal de bandera” de la Federació Valenciana de Karate

El Poliesportiu d’Ontinyent acollirà un curs de “Pal de bandera” de la Federació Valenciana de Karate

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acollirà el proper 24 de març un curs de “Choy Lee Fut Kungfu” dedicat al “Dai hung kai kwan” ( “bastó de gran bandera roja”), una vistosa forma d’arts marcials que empra un pal de bandera.

KarateOntinyentEl curs, organitzat per la Federació Valenciana de Karate, amb la col·laboració del Tai Chi Chuan Club Ontinyent, el Wing Sing Tong Espanya i de l’Ajuntament d’Ontinyent, mostrarà els matisos i detalls tècnics d’esta disciplina als participants, entre els quals s’espera que es troben assistents tant valencians, com d’altres províncies com ara Múrcia o Tarragona.

Des del Tai Chi Chuan, l’instructor Sergio Herrero, que impartirà el curs, ha explicat que es tracta “d’un curs avançat ple de matisos i detalls tècnics”, que tot i estar organitzat per la Federació, està obert per a qualsevol practicant que vullga participar, posant-se en contacte amb el Club al correu electrònic hrsergi@gmail.com abans del 15 de març.

El Regidor d’Esports, Pepe Pla, agraïa “la confiança que novament el món del Karate mostra en Ontinyent per tornar a triar-nos com a seu d’una cita com aquesta. Cada activitat de les que s’organitzen a la ciutat consolida a Ontinyent com el referent esportiu que volem que siga, i per això cal donar les gràcies als clubs que sempre tindran el recolzament de l’Ajuntament i d’esta Regidoria”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Pedro Garcia, 1er classificat amb el club PyE DulceBebé

El club PyE Dulce Bebé també va pasar pels premis del circuit de curses populars …