18/04/2024 - 8:33

El passat diumenge els dos equips del VAO varen disputar els seus partits

Per una banda, el sènior masculí es va desplaçar a la ciutat alicantina de Sant Joan per a disputar el tercer partit de la temporada. Els ontinyentins arribaren amb ànims després de la victòria aconseguida la jornada anterior front al Xàtiva B, i amb esperances de donar la sorpresa de la jornada front a un equip, en teoria, superior. I a punt van estar, un ajustadíssim resultat donava la victòria a l’equip local per 3 sets a 2 després de més de dues hores de partit. Tot va començar bé per al VAO, que es va distanciar al marcador des de l’inici del primer set, que es va anotar còmodament per 25-20. Al segon set, el Sant Joan va exprimir al seus millors jugadors per endur-se el set amb un tanteig de 25-22. El tercer i quart foren dos sets molt intensos, amb nervis i bones jugades per part dels dos equips, que s’anotaren un set cadascú per 25-21. Al cinquè, tot començava sobre rodes per als d’Ontinyent, que començar amb un parcial de 6-1, però el bon joc del Sant Joan i alguns errors del VAO, van anar igualant el marcador fins posar-lo 13 iguals. Cap dels dos equips va donar el partit per perdut, i va lluitar no sense nervis i moltes precaucions. A la fi, el conjunt local va enllaçar dos punts consecutius i es va endur el set per 22-20. Un partit molt intens i emocionant, que a pesar de la derrota, deixa un bon sabor de boca als jugadors del VAO, que estan veien com el seu joc millora a cada partit.

Per altra banda, l’equip juvenil femení jugava el primer encontre de la temporada al pavelló municipal d’Ontinyent contra el CV Alicante 2000. Les ontinyentines no van tindre un bon inici de partit, i mentre, nervioses, intentaven trobar el seu joc, les visitants s’anotaven els 2 primers sets per 16-25 i 17-25. El tercer semblava que anava a ser també un passeig per a les alicantines, que van arribar a tindre un tanteig a favor de 11-20, però en aquest moment les xiques del VAO van reaccionar i van donar la volta al marcador fins a anotar-se el set per 26-24. Amb aquesta injecció de moral van sortir al quart set disposades a allargar el partit el màxim possible, i amb una millora notable respecte als primers sets, es van anotar el quart per 25-21. El definitiu cinquè set, va ser el més igualat de tots, els dos equips van lluitar cada pilota al màxim sense donar-ne cap per perduda, però finalment fou l’equip visitant qui s’endugué el partit guanyant l’últim per 12-15.

Dues derrotes que, encara que doloroses, deixen bones sensacions dels equips del VAO.  Aquesta setmana no hi ha jornada de lliga en cap de les dues categories, descans que aprofitaran els equips per a refer-se dels partits perduts i preparar amb intensitat la propera jornada.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...