18/04/2024 - 15:25

El Martínez Valls recupera el lideratge a tres partits de la fase d’ascens

El Martínez Valls torna a ser líder de grup a la classificació després de guanyar el passat diumenge al CNB XÀTIVA. A tres partits per finalitzar la competició, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet deurà lluitar per mantenir-se als primers llocs de la taula i jugar la fase d’ascens.

Els d’Ontinyent superaven un partit  complicat, que podria haver sigut decisiu, guanyant al CNB XÀTIVA per 73-83. Després d’un inici amb un 12-4 i un 18-9 al marcador, l’ESET ONTINET arribava al descans només amb 3 punts per baix i després d’un parcial a favor de 0 a 10 amb el qual l’equip s’avançava per primera vegada al partit.

A la segona part, els de Nico Sánchez aconseguien tres parcials més a favor seu: un de 0 a 10, altre de 0 a 8 i, el més important a l’últim minut i mig, un altre de 0 a 7 amb el qual passaven de 73-76 al 73-83 final al marcador. A l’anotació, destacaren Alberto Alemán i Alberto Ruiz de Galarreta amb 16 punts cadascú i Pablo Matarredona i Cheikh Diop amb 14.

Aquest diumenge, L’ESET ONTINET s’enfrontarà a les 18:30h al Poliesportiu d’Ontinyent contra el CLUB BÀSQUET SUECA HEURA. L’entrenador de l’equip del Martínez Valls, Nico Sánchez, explica que “és molt important que guanyem els partits que ens queden i que a més mantinguem l’avantatge de la primera volta. Encara que siguem líders, només estem un punt per avant del següent i la taula està molt igualada, no podem confiar-nos”.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet es fa una crida a la ciutadania d’Ontinyent per anar diumenge al Poliesportiu i gaudir del bàsquet a la vegada que es dóna suport a l’equip.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...