19/03/2024 - 10:35

El Martínez Valls Basquet aconsegueix una plaça per a la fase final

El Martínez Valls Aleví Femení s’ha assegurat una plaça per a la Fase Final Nivell autonòmic, màxima categoria a la Comunitat Valenciana,

Les deixebles de Tono Amador, han aconseguit, per segon any consecutiu, proclamar-se com a un dels millors 4 equips de la Comunitat Valenciana a la seva categoria, fet que no s’havia produït durant els 20 anys de història del club, en cap equip ni femení ni masculí.

En aquesta ultima jornada, les blanc-i-blaves es desplaçaven fins a terres alacantines per enfrontar-se al San Blas.

Amb un gran inici de partit, ja marcàvem les distàncies i es posaven 15 punt per davant a la fí del primer quart. Als quarts posteriors el partit va estar molt més igualat però les ontinyentines gaudien sempre d’ avantatges de uns 10 punts.

A la meitat del 5é quart, dels 6 que es juguen a aquesta categoria, l’ ESET ONTINET va aconseguir enllaçar un ràpid parcial de 8-0 que els donava un marge de important a l’electrònic.

Començàvem l’últim quart +21 i aquest quart ens a servit per a jugar totes sense pressió i ampliar més el marcador. Molt bon partit de totes les jugadores, on totes van aportar tant en atac com en defensa.
    A hores d’ara, sols queda per decidir quina serà la plaça que ocupe finalment l’equip ontinyentí, ja que segueixen competint per la 3ª plaça front al CBF Cabomar.