28/03/2024 - 16:55

El Club de Natació Ontinyent participa al Campionat Autonòmic Benjamí

Diumenge passat dia 21 de juny el Club Natació Ontinyent va participar en el Campionat Autonòmic Benjamí, que se celebra en tres competicions simultànies, una per cada província. La competició es va celebrar en la piscina coberta de Torrent amb la participació de 24 clubs i un total de 277 nadador@s, dels quals 13 pertanyien al Club Natació Ontinyent.

Durant tota la jornada els benjamins del club van demostrar les seues ganes de nadar, aconseguint molt bons resultats. Els més destacables van ser la 3ª i 4ª posició de Kiril Emilov en les proves de 200m estils i 400m lliures respectivament, la 7ª posició de Sara Martínez en els 200m estils i la 8ª posició de Ferrán Llopis en els 100m papallona.

En les proves de relleus, les xiques del Club Natació Ontinyent obtenien la 7ª posició en la prova de 4x100m estils i la 8ª posició en la prova de 4x100m lliures, mentre que els xics obtenien la 9ª posició en els 4x100m lliures i la 10ª posició en els 4x100m estils.

El club es troba a l’espera de saber com ho van fer els  veïns d’Alacant i Castelló per a saber la classificació global, individual i per clubs, de tota la Comunitat Valenciana.

Des del Club de Natació Ontinyent expliquen que “Seguim veient un equip amb moltes ganes, amb els deures fets i amb una evident progressió i millora en el seu aprenentatge gràcies a l’interès d’aquests en els seus entrenaments i el bon fer dels seus entrenadors. Enhorabona a tots ells pel seu esforç”.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa