29/03/2024 - 9:20
Més

El Club de Bàsquet d’Albaida guanya al Silla en la primera jornada de lliga

Altres notícies

L’Eset Ontinet-Albaida inicia la temporada amb una victòria de 63 a 57 punts front al Silla B. EL conjunt visitant lluità el partit fins l’últim segon, però els seus esforços foren en va, ja que l’equip albaidí s’alçà amb la victòria.

Un mal inici i final de partit per part de l’Albaida va permetre al Silla B competir durant l’encontre, tot i el control de l’equip local durant el segon i el tercer quart. La mala eixida al camp per part de l’Albaida va fer que arribara al final del primer quart amb cinc punts per baix, però gràcies al canvi de mentalitat i una major agressivitat defensiva, l’equip local es va refer i va capgirar el partit. Així, va arribar al final del tercer quart amb una renda de més de setze punts. La relaxació i la falta de tensió per part de l’Albaida va permetre a l’equip visitant anotar cistelles fàcils, açò unit a un gran desencert en els tirs lliures de la part final, donà ànims al Silla que arribà a estar a set punts de l’Albaida, quan a penes quedava un minut per a la finalització del partit. Tanmateix, un triple de Jordi Pla va trencar totes les seues esperances de remuntada.

En algunes fases del partit es va veure el ritme i les prestacions que pot oferir l’Albaida aquesta temporada, tot i això, des del Club de Bàsquet d’Albaida afirmen que “la temporada acaba de començar i hi ha moltes coses que millorar per poder competir amb els millors”.

A més, des del conjunt albaidí destaquen en l’apartat individual als jugadors Zidrunas en l’anotació de 19 punts i a Jordi Pla en les tasques defensives.
    Parcials: (12-17), (24-14), (15-11), (11-16).
    Des de l’Ajuntament d’Albaida, el regidor d’Esports, Càndid Penalba, ha volgut felicitar el Club de Bàsquet per la primera victòria aconseguida i ha animat l’equip per a què “jugadors i entrenador continuen esforçant-se de la mateixa manera i puguen anotar més punts a la classificació general”. A més, el regidor ha mostrat la seua satisfacció pels èxits que estan conreant els equips locals dels que són un bon exemple el mateix Club de Bàsquet i el Club de Frontenis d’Albaida.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa