728×90 caixa onti
Home > Esports > El Centre Ocupacional d’Ontinyent participarà a l’encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal

El Centre Ocupacional d’Ontinyent participarà a l’encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal

Membres del Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent participaran en setembre en Manacor en l’encontre nacional “Mas que Tenis” organitzat per la Fundació Rafa Nadal. El centre de titularitat municipal, que compta amb una subvenció d’esta fundació per al desenvolupament d’una escola de tenis per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual, està preparant ja la cita amb un programa d’entrenament que està desenvolupant-se al Poliesportiu Municipal. En concret, el passat dimecres els participants ontinyentins del programa acollien als seus homòlegs del Centre Ocupacional de Requena, amb els que gaudiren d’un matí d’entrenament que es veurà continuat amb una nova jornada el mes de juny en la localitat requenenca.

La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, felicitava “als usuaris i usuàries que gaudiran d’aquesta oportunitat i a tot el personal pel treball incansable que venen fent”. el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “tant el Centre Ocupacional com altres centres especialitzats tindran sempre a la seua disposició les instal·lacions esportives municipals, per gaudir de l’esport en totes les modalitats possibles”, recordava.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament està d’acord en les línies generals dels pressupostos municipals de 2019 i aporta el seu punt de vista en habitatges, oci, turisme, patrimoni i esports