20/04/2024 - 7:19

Contundent derrota del RCO a la estrena a casa

Amb una gran assistència de públic, entre els que es trobaven nombrosos aficionats del Regne Unit, el passat diumenge 19 de febrer el RCO s’estrenava com a local al Poliesportiu Municipal davant l’Olímpic/Warriors amb una dura derrota per 0 a 48.

L’equip visitant va demostrar la seua experiència i en tot moment va ser superior técnicament i tàctica. La primera part va ser un monòleg defensiu dels de Beniparrell que va aconseguir que els d’Ontinyent pràcticament no passaren de tres quarts de camp. Molt ben situats i amb la tàctica molt ben apresa, de seguida es van distanciar al marcador aconseguint un parcial de 0 a 32.

La segona part, l’equip local molt millor posicionat defensivament va començar a plantar cara al seu rival, arribant diverses vegades a la línia d’assaig però sense aconseguir transformar cap, degut a la intensitat defensiva dels visitants. A pesar de la notable millora, l’Ontinyent no va saber aprofitar els forats que, degut a la relaxació per l’avantatge al marcador, l’Olímpic/Warriors va deixar al camp. Aquests, gràcies a uns contraatacs molt ràpids, encara van poder distanciar-se més a punts i deixant el marcador final en un clar 0 a 48.

El final del partit va estar marcat pel bon ambient regnant entre els dos equips que van compartir un tercer temps ple de consells per tal que l’equip d’Ontinyent puga millorar de cara a properes dates.

Font: Rugby Club Ontinyent