19/03/2024 - 5:41

El CAVA conclou la temporada de cross amb tres pòdiums a Sant Joan

El passat diumenge 18 de febrer es va disputar el cross de Sant Joan, prova que va servir per tancar la temporada autonòmica de camp a través. El CAVA-Stocklogistic va tancar la sessió hivernal de camp a través amb tres nous pòdiums. Ferran Reig va ser tercer en categoria sub12 i va tancar així un magnífic any, en el que ha estat pràcticament sempre al pòdium en totes les proves que ha disputat. en categoria sub20 Inma Llorca va guanyar la prova seguida de Sofia Cambra en segon lloc, en un assaig del que serà la propera setmana el Campionat d’Espanya de Clubs que disputaran a Gijón. Així, una vegada finalitzat el Circuit Autonòmic de Camp a Través Aina Àlvarez ha sigut l’atleta més destacada del CAVA, en aconseguir el segon lloc en categoria sub18, mentre que Inma Llorca i Sofia Cambra han finalitzar cinquena i sisena en categoria sub20 i Nico Azorín setè en categoria sub 18.

Pel que fa a la pista coberta, cal destacar la disputa del provincial sub18 a Alacant, on Ana Hernández va aconseguir el segon lloc en triple salt amb 10’39 metres i Clara López acabava tercera als 60 metres tanques amb 10’39 segons. Núria Valdés feia, als 60 llisos, un temps de 8’66 segons. Gran temporada també la que estan fent les atletes entrenades per Toni Verdú.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria