728×90 caixa onti
Home > Esports > Les campiones del món d’escacs, al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Les campiones del món d’escacs, al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Jugaran una partida simultània amb integrants dels clubs d’escacs d’Ontinyent, Gandia, Xàtiva i Alcoi.
El Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà el dilluns 5 de febrer una partida simultània entre les campiones del món d’escacs, les germanes ucraïneses Anna i Mariya Muzychuk, i 28 integrants seleccionats pels clubs d’Ontinyent, Gandia, Xàtiva i Alcoi.
La iniciativa, compartida per Caixa Ontinyent i l’empresa Cotopur en col·laboració amb el Club d’Escacs de Paterna, pretén acostar als veïns i aficionats de les comarques centrals a les campiones del món.

Anna Muzychuk ha guanyat el Campionat Mundial Femení d’Escacs Ràpids (en 2016) i el Campionat Mundial Femení d’Escacs Blitz en dues ocasions (en 2014 i 2016). En 2017 va renunciar a defensar els seus dos títols a Aràbia Saudita per no estar d’acord amb les regles islàmiques respecte a la participació de les dones en aquestes competicions.
Mariya Muzychuk és Campiona Mundial Femenina d’Escacs des d’abril de 2015 a març de 2016. També és doble campiona d’Ucraïna (2012, 2013), campiona de l’equip europeu i mundial amb Ucraïna en 2013 i guanyadora de la medalla de bronze en l’Olimpíada d’escacs de 2012 i 2014 amb Ucraïna.

La partida, en la qual cada jugadora s’enfrontarà a 14 persones, podrà ser seguida pel públic en directe en el Saló d’Actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent, ja que l’accés serà lliure.

També pot interessar-te

300 alumnes gaudeixen del bàsquet amb el Club Martínez Valls

El club ha participat en el programa “Escola i Esport” impulsat per la regidoria d’Esports