ua 2018
Home > Vall d'Albaida > Albaida > Albaida s’imposa a Llocnou en la categoria absoluta del Campionat de Raspall de la Mancomunitat

Albaida s’imposa a Llocnou en la categoria absoluta del Campionat de Raspall de la Mancomunitat

Albaida ha guanyat per primera vegada la categoria reina del Campionat de Primavera de Raspall de la Mancomunitat després de guanyar 30 a 5 a Llocnou d’En Fenollet. Les finals disputades el cap de setmana passat a Quatretonda han resultat també exitoses per als amfitrions que van vèncer 25 a 5 a l’Alqueria d’Asnar en infantils, 30 a 10 a Muro en alevins i es van emportar la categoria de benjamins on s’enfrontaven els seus equips A i B. El quadre de guanyadors el completen el Genovés, que es va imposar 30 a 5 a Benicolet en tercera i suma el quint trofeu de cadets en enfrontar-se els seus equips A i B; i Moixent, que va viure un enfrontament entre els seus equips en quarta i prebenjamins, que fins ara havia guanyat sempre el Genovés.

Els encarregats de lliurar els trofeus van ser Pep Estornel, alcalde de Llutxent i conseller de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida; l’alcaldessa de Quatretonda, Aina Benavent, i el regidor d’esports, Jordi Nadal; Llúcia Gregori, alcaldessa de Benicolet; Óscar Borrel, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent; Àngel Mollà, regidor de Muro; Juan Sanchis, regidor d’El Genovés; i Isabel Tortosa, del Club de Pilota de Moixent.

Des de principis de març, 221 jugadors, agrupats en 5 equips de 14 municipis han competit en el 14é Campionat de Primavera de Raspall. La Vall d’Albaida ha comptat amb representants d’Albaida, Otos, Quatretonda, Montaverner, Castelló de Rugat, Benicolet, Ontinyent i Benigànim; la Costera del Genovés, Llocnou d’En Fenollet i Moixent; i pel Comtat participaran Muro, l’Alqueria d’Asnar i Cocentaina.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Álvaro Clausí, primer reforç de la 2018/2019

L’Ontinyent CF i Álvaro Clausí han arribat a un acord en les últimes hores per …