19/03/2024 - 9:00

Aina Àlvarez i els equips femenins sub18 i sub20 classificats pels campionats d’Espanya

La temporada de camp a través a nivell autonòmic va arribar al seu moment culminant amb la disputa del Cross de Castelló el passat diumenge 11 de febrer, prova que va acollir els autonòmics federat, escolar i d’equips on els atletes es jugaven les places per a poder participar als Campionats d’Espanya en les diferents categories. El CAVA-Stocklogistic va aconseguir els objectius que es plantejava, perquè va classificar els equips sub18 i sub 20 per al Campionat d’Espanya per clubs, que es disputarà a Gijón el proper 25 de febrer, i a nivell individual Aina Àlvarez es va quasi assegurar la seua participació a l’estatal sub18 individual que es farà a Múrcia el proper 4 de març. Aina va acabar quarta en la prova juvenil del cross de Castelló i va tancar així una excel·lent temporada de camp a través. El seu quart lloc i el 12è de Lorena Perales, el 18 de Miriam Molina, el 22 de Laura Sancho, el 28 d’Alba Pastor i el 34 d’Andrea Sanchis, els donaren el segon lloc en la classificació per equips amb 56 punts. En la categoria sub20 les xiques també van aconseguir el segon lloc amb un gran sisè lloc de Sofia Cambra, el qual la deixa amb possibilitats de participar a l’estatal individual, seguida pel setè d’Inma Llorca, el desè de Laura Navalón, el 11 de Lucia Botija, el 14 de Laura López i el 15 de Patricia Alacreu per sumar 23 punts. Pel que fa a la resta de participant del CAVA, ho van fer com a atletes del València C.A., fruit de l’acord de col·laboració entre les dos entitats. Així, Nico Azorín va patir una inoportuna gastroenteritis que li va impedir rendir al màxim, però tot i les dificultats físiques va arribar el setè en categoria sub18 i encara manté esperances de participar al Campionat d’Espanya individual. Això sí, estarà a Gijón amb el València C.A. Óscar Francés, també amb problemes físics va acabar en el lloc 42 en la prova sub16, mentre que Víctor Botella acabà en el lloc 11 en categoria sub 20.

Pel que fa a les competicions en pista coberta va destacar l’autonòmic absolut disputat al Lluís Puig el 10 de febrer, Laura Sancho va fer una molt bona marca de 1’03”77 als 400 metres llisos, mentre que Víctor Botella va finalitzar setè en la prova dels 800 llisos amb 1’54”57, marca mínima per al Campionat d’Espanya sub20. Per la seua part, Rafa Coll va competir amb el Platges de Castelló a l’estatal master per clubs.

Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria