fira 728×90
Home > Esports > Agullent organitza un concurs d’spots d’oci saludable

Agullent organitza un concurs d’spots d’oci saludable

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Agullent, amb la col·laboració de  l’UPC de la Mancomunitat,  ha convocat un Concurs d’Spots d’Oci Saludable destinat a fomentar, alhora, la prevenció del consum de l’alcohol i la creativitat audiovisual entre el jovent. El concurs està obert a joves d’entre 14 i 30 anys, i cada participant podrà presentar un spot de 45 segons que haurà de penjar al youtube, i enviar-ne l’enllaç, juntament amb els dades personals, a agullentrexternes@yahoo.es . El termini màxim d’inscripció és el dia 20 d’abril i els concursants opten a un premi absolut de 250 euros i a un premi local de 100 euros. Els guanyadors no rebran el premis en metàl·lic, sinó en les activitats d’oci que trien, per valor del seu guardó.

Maria Herrero, regidora de Sanitat, ha explicat que a través d’este concurs es pretén afavorir entre els joves procesos de reflexió crítica sobre els riscos derivats del consum de l’alcohol. “Volíem desenvolupar una tasca preventiva en este sentit, i vam decidir que millor que fer unes xerradades o entregar un fullets, per als joves era més atractiu participar activament d’una activitat audiovisual, de la qual a més són els propis creadors”.

Des de l’Unitat de Prevenció Comunitària s’ha assenyalat que malgrat que el seu treball es centra habitualment en els centres educatius, estan ampliant el seu àmbit d’actuació també a través dels ajuntaments. “Des de l’UPC es preten trencar la normalitat de com es percep el consum d’algunes drogues”, comenta Loreto Belda, tècnica d’este servei de la Mancomunitat. “La publicitat convencional fa una associació d’idees entre el consum d’alcohol i conceptes com festa, amistat i en definitiva qüestions lúdiques”, afegeix. A través d’este I Concurs d’Spots d’Oci Saluble es pretén transmetre la idea que és possible passar-ho bé en el temps d’oci, sense necessitat d’acudir a l’alcohol.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Gran treball per al CDO Gimnàstica Rítmica en Elx

Dissabte passat 2 de novembre el Club Deportivo Ontinyent Gimnàstica Rítmica, es va traslladar fins …