25/04/2024 - 6:09

1r lloc al podi de Camarena de la Sierra per a Ramón Pla del Club Radical Ontinyent

El passat diumenge 10 de setembre se celebrava en la població de Camarena de la Sierra (Teruel) la clàssica Matahombres BTT. En aquesta XVI edició s’havien preparat 3 recorreguts, un curt de 40 quilòmetres i +1.000 metres de desnivell, un altre mitjà de 77 quilòmetres i +2.000 metres de desnivell, i un altre llarg de 102 quilòmetres i +3.000 metres de desnivell.

Per part del Club Ciclista Radical Bike Ontinyent, cal destacar l’actuació de Ramón Pla, que va pujar al podi en quedar 1r classificat en M-30 del recorregut llarg.

Els altres corredors del Club Radical Bike Ontinyent van obtenir diferents resultats, tots ells dins dels 50 primers classificats de les següents proves: