728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Vicent Añó: “les instal•lacions que tindran els estudiants d’Educació Física a Ontinyent seran millors que les de València”

Vicent Añó: “les instal•lacions que tindran els estudiants d’Educació Física a Ontinyent seran millors que les de València”

“Les instal•lacions que tindran els estudiants d’Educació Física a Ontinyent van a ser millors que les que tenen al seu abast a València”. Així ho manifestava el Degà de la de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València, Vicent Añó, a la visita que realitzava junt al seu equip deganal a la ciutat, per tal de visitar les infrastructures a les quals s’impartiran a partir del proper curs 2014/2015 esta titulació universitària, i comprovar el seu estat de cara a les visites que realitzaran els alumnes a estos espais durant els mesos previs a la matrícula. “A València no tenim piscina pròpia ni una pista d’atletisme sencera, com ací. Les condicions per als estudiants van a ser magnífiques”, destacava.

Añó, que acudia també acompanyat pel Delegat del Rector a Ontinyent, Josep Pla Barber, era rebut per l’Alcalde i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez; el Regidor d’Educació, Joventut i Esports, Pepe Pla; els quals acompanyaven els representants universitaris en un recorregut que incloïa una visita a les instal•lacions del Campus a l’Avinguda de Torrefiel i al Poliesportiu, per a finalitzar amb una reunió preparatòria de cara al proper curs. “Per a nosaltres era molt important ampliar els estudis ací a Ontinyent, perquè la nostra titulació té molta demanda a estes comarques, i ara anem a fer possible que molts alumnes puguen estudiar més a prop de casa, cosa que no haguera estat possible sense la gran tasca i recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent”, destacava el Degà.

L’Alcalde i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, tenia paraules d’agraïment per al Rector Esteban Morcillo i per al Degà Vicent Añó “per fer possible que a partir d’enguany, a més de comptar amb Magisteri Infantil i Administració i Direcció d’Empreses, pugam impartir també una titulació tan demandada com aquesta, que ens permet consolidar-nos com a ciutat universitària, que era i és un dels objectius del Govern d’Ontinyent”, destacava.

Per la seua banda el Regidor d’Educació, Pepe Pla, destacava “l’afany del Govern d’Ontinyent per tenir cada volta més cura de les instal•lacions del poliesportiu, com queda palès en les obres de millora a la piscina coberta que està executant la nova empresa adjudicatària. Anem a seguir treballant perquè els estudiants i els esportistes tinguen les millors instal•lacions possibles”, destacava. Quant al nou aulari del Campus, Pla destacava la seua proximitat al Poliesportiu, “un fet que també s’ha destacat des de la Universitat”, explicant que les obres van a molt bona marxa, “fins i tot per davant de les previsions, el que ens permet preveure que en agost estiguen finalitzades i a punt per a l’inici de curs 2014/2015”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria