728×90 caixa onti
Home > Educació > La UV inaugura la “Setmana de les Universitats Saludables” amb una jornada a Ontinyent

La UV inaugura la “Setmana de les Universitats Saludables” amb una jornada a Ontinyent

La Universitat de València ha inaugurat hui en Ontinyent la seua “Setmana de les Universitats Saludables”, una sèrie d’activitats de promoció de la salut i els estils de vida valencianes, que tindrà lloc a les localitats on té seu la Universitat de València i que s’obrien amb una activitat al Mercat del Dilluns ontinyentí.

Així, l’alumnat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i d’Infermeria han estat aquest matí duent a terme diferents proves a persones de totes les edats, de les que ha participat l’alcalde, Jorge Rodríguez. El primer edil destacava que “a través d’aquesta iniciativa obtenim dues coses, posar en valor i donar a conèixer les titulacions que tenim al Campus d’Ontinyent, i per altra banda, contribuir modestament a promoure el foment de la vida saludable, tot al marc d’una nova activitat d’immersió de l’activitat universitària en la societat”.

Entre les proves realitzades, els i les participants han obtingut una avaluació de la composició corporal, una avaluació de la qualitat i velocitat del pas i una valoració de la condició física, en base a diferents test de salt, aptitud cardiorespiratòria o força de pressió, xicoteta revisió mèdica controlant el sucre o la pressió arterial, i explicant la manera correcta de fer una reanimació cardiorespiratòria.

La jornada també comptava amb la participació la vicerectora Mª Vicenta Mestre explicava que Ontinyent i el seu Mercat del Dilluns “és un emplaçament ideal per començar amb esta activitat que estendrem a la resta de seus universitàries”, afegint que “fomentar l’estil de vida saludable és un tema que afecta a tothom i a més és molt necessari per a tenir una societat amb una millor qualitat de vida”. La jornada ha comptat també amb l’assistència del regidor d’Educació, Óscar Borrell i els degans de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria, Vicent Añó i Julio Fernández, així com el director del Campus d’Ontinyent, José Cantó.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Vicent Pla, candidat a president de la Societat de Festers

Dijous passat donava a conéixer públicament la seua candidatura