fitur 2019
Home > Educació > La UV convoca els premis InnovatiOnt per a treballs de fi de grau de la càtedra d’Ontinyent
D'esquerra a dreta, el Director General de Caixa Ontinyent, Vicente Penadés; els professors Vicente Cerverón (UV) i Josep Antoni Ybarra (UA); l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; els rectors Esteban Morcillo (UV) i Manuel Palomar (UA) i el gerent d'Eset Espanya, Vicente Coll.

La UV convoca els premis InnovatiOnt per a treballs de fi de grau de la càtedra d’Ontinyent

La Universitat de València ha convocat els Premis InnovatiOnt 2017, dins de la càtedra universitària d’Innovació i Configuració de Territoris Intel•ligents que impulsa junt la Universitat d’Alacant, l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i l’empresa tecnològica ESET Espanya. Segons les bases que acaba de publicar la institució acadèmica, hi haurà 2 distincions de 1.000 euros cadascuna a les quals podran optar els estudiants matriculats durant el curs 2016-2017, presentant els seus treballs de fi de curs fins al 30 de setembre.

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància de la promoció de la investigació vinculada a la innovació i el territori, “un dels pilars d’una ciutat universitària com la nostra, junt a la formació acadèmica, les titulacions i les activitats paral•leles. Aquest premi suposa a més una bona oportunitat per la seua dotació econòmica i una nova mostra que estudiar a Ontinyent té avantatges”, apuntava.

EconomyCash Juny

Els Premis InnovatiOnt 2017 comptaran amb dues distincions, d’1.000 euros cadascuna d’elles. Es concedirà un premi de categoria local en el qual es premiarà el millor treball de fi de grau relacionat amb la temàtica especificada i realitzat per estudiants del campus d’Ontinyent o per estudiants nascuts o que residisquen en la capital de la Vall d’Albaida, i que el treball haja sigut realitzat en les universitats de València o Alacant. L’altre premi, en la categoria oberta, distingirà el millor treball de fi de grau realitzat en qualsevol universitat i que tinga especial relació amb el desenvolupament de la innovació i la configuració de territoris intel•ligents a Ontinyent i la seua àrea.

la càtedra d’Innovació i Configuració de Territoris Intel•ligents, en la qual s’emmarquen els premis, contempla accions formatives, culturals, de recerca i de projecció universitària orientades al coneixement i la difusió permanent del desenvolupament, i particularment en la innovació d’Ontinyent. Els Premis InnovatiOnt són una de les activitats previstes en la càtedra conjunta que dirigeixen els professors Vicente Cerverón (UV) i Josep Antoni Ybarra (UA), activitat articulada en esta ocasió a través de la UV .

Font: Fundació Campus Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde i la rectora de la UV destaquen la importància del futur Parc Científic d’Ontinyent

Jorge Rodríguez i Mavi Mestre participen a l’acte de graduació universitària de les titulacions d’Educació Infantil, ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport