728×90 caixa onti
Home > Educació > Un recorregut pels diferents barris d’Ontinyent celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta

Un recorregut pels diferents barris d’Ontinyent celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta

L’Ajuntament d’Ontinyent, ha organitzat una “Bicicletada” que recorrerà tots els barris de la ciutat per commemorar el Dia Internacional de la Bicicleta, amb la col·laboració del col·lectiu “Ontinyent en Bici”. Aquest divendres 20 d’abril, a partir de les 19:00 hores, persones de totes les edats podran participar en un circuit que eixirà del pump track del passeig de Benarrai i recorrerà, entre altres, l’avinguda d’Almaig, el carrer José Simó Marín, carrer Major, el Pont de Santa Maria, l’avinguda Almansa, el carrer de les Monges Carmelites, i finalitzarà de nou al passeig de Benarrai.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que “des del Govern d’Ontinyent hi ha una aposta ferma per la mobilitat sostenible i en concret per fomentar l’ús de la bicicleta. Convidem a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat saludable i respectuosa amb el medi ambient i esperem que tinga la mateixa acollida que altres accions similars com la ‘Bicicletada’ que ja vam fer en el Dia Mundial Sense Automòbil, o el nostre particular Dia de la Bici que celebrem en la Fira de Novembre organitzat per la regidoria d’Esports” declarava Folgueras.

Per a participar serà necessari inscriure’s, de manera gratuïta, al mateix punt d’eixida de 18:00 a 18:30 hores. Entre totes les persones assistents se sortejarà un kit d’electrificació per a bicicletes. Els xiquets i xiquetes hauran de fer ús del casc obligatòriament.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Finança’t per als més menuts”, al Campus d’Ontinyent

El programa d’educació financera “Finança’t” desenvolupa un projecte amb els alumnes de 4t de magisteri per a acostar coneixements als més menuts