728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Un homenatge al professorat jubilat posa fi a la IV Setmana Pedagògica d’Ontinyent

Un homenatge al professorat jubilat posa fi a la IV Setmana Pedagògica d’Ontinyent

La IV Setmana Pedagògica va concloure aquest dimarts amb l’homenatge al professorat jubilat d’Ontinyent després d’haver celebrat una vintena d’activitats al llarg de 9 dies. L’acte, que va comptar amb la presència del regidor d’Educació, Óscar Borrell; la regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia i el regidor de Cultura; Àlex Borrell, va reunir a un centenar de professors i professores d’Ontinyent.

L’homenatge que va tindre lloc al Teatre Echegaray va començar amb la representació teatral “història d’una mestra”, a càrrec de l’actriu Paula Llorens. L’adaptació de la novel·la homònima de Josefina Aldecoa reflexava la realitat d’una mestra d’escola durant els anys vint i fins al començament de la Guerra Civil. En finalitzar la representació teatral, els i les assistents van gaudir d’un debat improvisat sobre l’Educació.

EconomyCash Juny

Durant l’homenatge, el regidor d’Educació, Óscar Borrell va destacar que “és emocionant poder retré un homenatge al professorat d’Ontinyent. Este acte és un reconeixement a la seua tasca i a la seua dedicació al poble perquè van treballar incansablement per tractar d’aconseguir una societat millor, equitativa, més justa i desenvolupada” i incidia en la importància d’este tipus d’actes perquè cal  donar les gràcies “per tot el que ens donen. Ells i elles ens acompanyen en el nostre desenvolupament acadèmic, social i cultural”, manifestava.

Amb este acte va finalitzar la 4t Setmana Pedagògica que ha mantés l’essència de les anteriors edicions i en la qual han estat representats tots els nivells educatius de la ciutat. Esta edició explicava Borrell “ens ha permès consolidar les relacions amb la Universitat de València establint noves sinergies, generant així noves activitats conjuntes”, explicava. En concret, aquest dilluns va tindre lloc la I Fira d’Universalut per promoure hàbits saludables. Així mateix la Setmana Pedagògica acollia els primers dies una conferència-taller a càrrec del psicòleg i investigador de la Universitat de Columbia, Alejandro Adler i va ser, a més, seu de la Trobada d’Unisocietat.

Esta edició també ha comptat amb la Mostra d’Innovació i Educació, en la qual l’alumnat d’Ontinyent va presentar 17 projectes de renovació pedagògica; i amb la V Fira de l’Estudiantat, que va situar Ontinyent com a centre educatiu de la Vall d’Albaida. Durant els 9 dies que ha durat esta edició, la programació ha inclòs també activitats com presentacions de llibres o ha comptat amb la col·laboració d’associacions locals com INCLOUTEA per aconseguir la plena convivència de totes les persones.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Rodríguez: “els efectes del canvi climàtic van a perdurar, el col·lector no pot seguir més dins del riu”

L’alcalde xifra en 15 milions els danys provisionals al terme i reclama a les administracions superiors “que no desvien la mirada” i facen la inversió necessària al sistema de depuració d’aigües d’Ontinyent