matricula iespouclar 728x90px
Home > Cultura > Tallers gratuïts per als joves ontinyentins durant el mes d’abril
Inauguració nou Casal de la Joventut d'Ontinyent. Octubre de 2016. Foto de Jordi Casanova per a TV digital Ontinyent

Tallers gratuïts per als joves ontinyentins durant el mes d’abril

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent continua la seua programació estable d’oci educatiu per a joves organitzant 5 tallers per al proper mes d’abril.

La regidora responsable, Katty Ushiña, ha explicat que estos tallers, que tindran lloc divendres i dissabtes, “han estat organitzats tenint en compte les propostes i demandes dels joves, als que animem a apuntar-se i gaudir d’una programació gratuïta i compatible amb les activitats del Consell Local de la Joventut”, manifestava.

En concret, l’oferta per al mes d’abril inclou un taller d’iniciació al còmic (dies 1 i 8, de 10 a 13h); una master class de zumba (7 d’abril de 18.30 a 20.30h); un taller de prevenció i concienciació sobre el mal ús de les noves tecnologies en adolescents (22 d’abril, de 10 a 14h); un taller de risoteràpia (28 d’abril, de 19 a 20.30h) i una master class de Ioga (29 d’abril, de 11 a 13h). Les inscripcions a les activitats es realitzaran per ordre d’arribada a través de la web municipal www.ontinyent.es, del correu electrònic joventut@ajunament-ontinyent.es i del còdi QR present a la cartelleria de la programació.

La regidora ha recordat que en tots els casos els tallers es duran a terme el Casal Jove, al nº 10 del carrer Joan XXIII, “per dinamitzar i donar a conèixer un lloc que és dels joves, on a banda de les activitats organitzades per la Regidoria i el CLJO altres joves, associats o no, poden fer ús del mateix”, assenyalava.

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Joventut, Esports, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell, felicitava la regidora per una programació “que demostra que al govern d’Ontinyent ens prenem seriosament a la joventut i tenim en compte les seues preferències a l’hora d’organitzar activitats”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Bocairent roman obert durant el cap de setmana amb motiu del Dia internacional dels museus

La localitat amplia els horaris dels seus recursos turístics i programa fins a set activitats