19/04/2024 - 7:42
Més

    S’obri del 7 al 16 de maig el procés de matriculació per al curs 2012/2013

    Altres notícies

    Aquest proper dilluns, 7 de maig, comença el periode de presentació de sol·licituds per a que els xiquets i xiquetes de 3 anys d’edat empadronats a Ontinyent iniciar la seua escolarització al curs escolar 2012/2013.

    Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha procedit ja a notificar als progenitors dels xiquets i xiquetes empadronats a la ciutat i nascuts en l’any 2009 sobre el procés d’admissió d’alumnat per al nou curs escolar, per tal que aporten la documentació necessària en entre dilluns dia 7 i dimecres 16 de maig, que és el període de presentació de sol·licituds establert. Igualment, entre aquestos mateixos dies es podrà procedir a realitzar la sol·licitud del canvi de centre educatiu per part de qualsevol alumne d’Educació Infantil i Primària.

    Al Departament d’Educació de l’Ajuntament i en aquesta mateixa web municipal es poden ampliar detalls al respecte, i consultar també el calendari complet d’admissió d’alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Programes de Qualificació Professional, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional per al proper curs.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -