Home > Educació > Quatre col·legis d’Ontinyent trien la jornada continuada per al pròxim curs

Quatre col·legis d’Ontinyent trien la jornada continuada per al pròxim curs

Els col·legis Lluís Vives, Rafael Juan Vidal, Vicente Gironés i Santa Maria d’Ontinyent han aprovat la jornada escolar continuada per als seus centres, que entrarà en vigor el pròxim curs 2017-2018. En canvi, els col·legis Martínez Valls, Bonavista i Carmelo Ripoll seguiran fent la jornada partida com fins ara.
La decisió es prenia ahir per part dels diferents centres educatius, a través d’una votació en la qual participaven els pares i mares de l’alumnat.

L’horari de la jornada continuada serà de 9 a 14 hores, i durant el seu transcurs s’impartiran els continguts lectius. De les 14 a les 15:30 hores es respectarà l’horari de menjador, i de 15:30 a 17 hores es realitzaran classes extraescolars, que hauran de ser gratuïtes per a l’alumnat del centre. En aquest cas, cada centre escolar decidirà quina activitat i quins monitors les realitzaran, ja que continuarà sent obligatori mantenir aquest horari escolar.

Pel que fa a l’educació infantil, encara no s’ha confirmat la distribució horària, però no serà igual que la de primària.

Cal recordar, que per a decidir aquesta modificació horària, els centres escolars havien decidit prèviament si volien realitzar o no la votació. En el cas d’Ontinyent, han declinat realitzar la votació els centres del Convent, Sant Josep i la Pureza.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El programa “Més que tennis” arriba al Centre Ocupacional José Antonio Bodoque

El Centre Ocupacional José Antonio Bodoque d´Ontinyent està d’enhorabona ja que se’ns ha concedit el …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *