Home > Educació > Quatre col·legis d’Ontinyent trien la jornada continuada per al pròxim curs

Quatre col·legis d’Ontinyent trien la jornada continuada per al pròxim curs

Els col·legis Lluís Vives, , Vicente Gironés i Santa Maria d’ han aprovat la jornada escolar continuada per als seus centres, que entrarà en vigor el pròxim curs 2017-2018. En canvi, els col·legis , i Carmelo Ripoll seguiran fent la jornada partida com fins ara.
La decisió es prenia ahir per part dels diferents centres educatius, a través d’una votació en la qual participaven els pares i mares de l’alumnat.

L’horari de la jornada continuada serà de 9 a 14 hores, i durant el seu transcurs s’impartiran els continguts lectius. De les 14 a les 15:30 hores es respectarà l’horari de menjador, i de 15:30 a 17 hores es realitzaran classes extraescolars, que hauran de ser gratuïtes per a l’alumnat del centre. En aquest cas, cada centre escolar decidirà quina activitat i quins monitors les realitzaran, ja que continuarà sent obligatori mantenir aquest horari escolar.

Pel que fa a l’ infantil, encara no s’ha confirmat la distribució horària, però no serà igual que la de primària.

Cal recordar, que per a decidir aquesta modificació horària, els centres escolars havien decidit prèviament si volien realitzar o no la votació. En el cas d’Ontinyent, han declinat realitzar la votació els centres del Convent, Sant Josep i la Pureza.

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Obertes les inscripcions per a l’Escola d’estiu del Parc d’Educació Vial i Ambiental

El Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida ha obert el termini d’inscripció …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *