728×90 caixa onti
Home > Educació > Un professor de l’IES L’Estació se situa entre els 10 finalistes dels Premis Educa Abanca

Un professor de l’IES L’Estació se situa entre els 10 finalistes dels Premis Educa Abanca

Un total de tres professors de Formació Professional de la Comunitat Valenciana han quedat finalistes de la primera edició dels Premis Educa Abanca, un certamen nacional organitzat per mundoeduca.org, plataforma virtual que busca professionals de l’educació de totes les etapes educatives que sàpiguen transmetre passió pel seu treball. Un d’aquests docents valencians, l’únic de la Vall d’Albaida, ha sigut Juan Torres Mancheño, professor d’Informàtica de l’IES L’Estació que també exerceix de coordinador de formació al centre, on està rebent l’incondicional suport de tot el professorat i alumnat. “Aquest tipus d’iniciatives”, assegura l’educador, “fa visible el nostre treball. I treballant junts podem abordar un model educatiu diferent”.

La seua tasca amb l’alumnat del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, l’organització del primer InnoBar a la Comunitat Valenciana o el ininterromput interés que demostra pel reciclatge dels coneixements i de les metodologies didàctiques li han permés optar a aquest prestigiós guardó, la resolució del qual es farà pública el pròxim 10 de gener, dia en què es coneixeran també els noms dels vencedors de les altres categories: Infantil, Primària, Secundària/Batxillerat i ensenyança universitària.

Un dels aspectes que més valora Juan Torres és el fet d’haver estat nominat gràcies als seus alumnes de l’IES L’Estació, que el passat estiu presentaren la seua candidatura. “Ells són el vertader motor del canvi i per ells hem de seguir lluitant”, manifesta el professor.

Juan, així com cadascun dels 10 finalistes de cada modalitat, rebran un diploma acreditatiu que serà lliurat el 23 de febrer a A Coruña durant la celebració del I Congrés Mundial d’Educació, Educa 2018. En aquest mateix acte es farà entrega al guanyador de cada categoria d’un premi econòmic dotat amb mil euros.

Segons afirmen els promotors del certamen, els Premis Educa Abanca, que valoren les iniciatives individuals dels docents espanyols, pretenen convertir-se en els Goya de l’Educació, reconeixent així la bona praxi educativa. Enguany se celebra la primera edició d’aquest esdeveniment que ambiciona una continuïtat anual.

Font: IES L’Estació d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Consellera de Sanitat anuncia que les obres del nou Hospital d’Ontinyent es licitaran en novembre

La consellera avança que la previsió és que si s’adjudiquen en breu les obres puguen començar al primer trimestre de 2019