matricula iespouclar 728x90px
Home > Educació > El Parc d’Educació Vial i Ambiental, registrat com a Centre de Formació per a l’Ocupació

El Parc d’Educació Vial i Ambiental, registrat com a Centre de Formació per a l’Ocupació

El Parc d’Educació Vial i Ambiental podrà expedir certificats de professionalitat gràcies a l’homologació de les seues aules en les especialitats d’interpretació i educació ambiental i la d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.
Fins ara, aquells que passaven pels programes de formació que ofeix la Societat de Promoció de la Vall d’Albaida (SOPROVA) rebien certificat d’aprofitament.

Per a obtenir l’homologació s’ha invertit 10.000 euros de fons propis en equipament informàtic, pissarres digitals, bancs de treball o l’eliminació de barreres arquitectòniques entre d’altres. Com valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «Es tracta d’una important inversió que permetrà millorar l’ocupabilitat de les persones que formem, però també eixamplar l’oferta formativa».

Per això, SOPROVA ja treballa en detectar els perfils professionals més demandats a la comarca per tal d’oferir una formació adaptada a la realitat del mercat laboral. L’homologació regula l’equipament i els espais de formació amb el qual han de comptar les especialitats, però també la formació del personal docent encarregat d’impartir les matèries o el nivell d’estudis exigible als beneficiaris i convertix el Parc d’Educació Vial i Ambiental en Centre de Formació Professional per a l’Ocupació.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La II Escola d’Estiu Campus d’Ontinyent obri el termini d’inscripció

120 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys podran gaudir de la II Escola …