728×90 caixa onti
Home > Educació > El Parc d’Educació Vial i Ambiental es consolida com un referent formatiu

El Parc d’Educació Vial i Ambiental es consolida com un referent formatiu

Més de tres mil escolars van visitar l’any passat el Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida que gestiona l’empresa pública de la Mancomunitat SOPROVA: 2.520 provinents de les col·legis d’infantil, primària i ESO que hi fan visiten programades al llarg de l’any i la resta de les cinc setmanes d’escola d’estiu que van comptar amb una inscripció setmanal d’entre 115 i 135 alumnes. De fet, l’èxit del taller de bioconstrucció va fer que s’incorporara a les nombroses activitats que oferix perquè aquells que visiten el Parc durant el curs aprenguen també les tècniques de construcció de cabanyes amb materials naturals com l’argila, la palla, canyes o brosses autòctones.

Com valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «d’escolars a adults, el Parc Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida és un excel·lent espai de formació escolar i laboral». I és que en març de 2017 -després d’invertir 10.000 euros de fons propis en dotació informàtica, bancs de treball o eliminació de barreres arquitectòniques per a homologar les aules- va obtenir el registre com a Centre de Formació per a l’Ocupació que permet l’expedició de certificats de professionalitat en les especialitats d’interpretació i educació ambiental o instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes a les quals vol sumar la de forestals amb la construcció d’una nau de 160 metres quadrats gràcies al Pla d’Obres i Servicis de la Diputació per a obtenir una certificació de professionalitat que vol donar suport i servici als muncipis de l’Ombria del Benicadell.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Escola de pares i mares tractarà a la seua programació l’educació inclusiva

Borrell destaca que estes taules redones mostraran com per avançar com a societat és important tindre en compte totes les diferents capacitats de cada persona