ontimedieval728
Home > Educació > El Parc d’Educació Vial i Ambiental es consolida com un referent formatiu

El Parc d’Educació Vial i Ambiental es consolida com un referent formatiu

Més de tres mil escolars van visitar l’any passat el Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida que gestiona l’empresa pública de la Mancomunitat SOPROVA: 2.520 provinents de les col·legis d’infantil, primària i ESO que hi fan visiten programades al llarg de l’any i la resta de les cinc setmanes d’escola d’estiu que van comptar amb una inscripció setmanal d’entre 115 i 135 alumnes. De fet, l’èxit del taller de bioconstrucció va fer que s’incorporara a les nombroses activitats que oferix perquè aquells que visiten el Parc durant el curs aprenguen també les tècniques de construcció de cabanyes amb materials naturals com l’argila, la palla, canyes o brosses autòctones.

Com valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «d’escolars a adults, el Parc Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida és un excel·lent espai de formació escolar i laboral». I és que en març de 2017 -després d’invertir 10.000 euros de fons propis en dotació informàtica, bancs de treball o eliminació de barreres arquitectòniques per a homologar les aules- va obtenir el registre com a Centre de Formació per a l’Ocupació que permet l’expedició de certificats de professionalitat en les especialitats d’interpretació i educació ambiental o instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes a les quals vol sumar la de forestals amb la construcció d’una nau de 160 metres quadrats gràcies al Pla d’Obres i Servicis de la Diputació per a obtenir una certificació de professionalitat que vol donar suport i servici als muncipis de l’Ombria del Benicadell.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Especial galeria fotogràfica de Carnestoltes Ontinyent 2018

Senyala la imatge per veure les fletxes que et permetran veure la galeria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *