728×90 caixa onti
Home > Educació > Ontinyent obri el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació

Ontinyent obri el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert fins el proper 17 de gener el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació València. Es tracta d’una acció dirigida a promoure la inserció laboral entre postgraduats o tècnics superiors de cicles de grau superior, que comptarà amb una assignació de 1000 euros bruts mensuals, i que servirà perquè la persona beneficiària preste els seus serveis a raó de 30 hores setmanals durant sis mesos.

El regidor coordinador d’Educació, Óscar Borrell, destacava l’interès “de comptar amb una beca a través de la qual es podrà realitzar el projecte del Pla Jove 2016-2020, una nova ferramenta que ens servirà per conèixer amb el màxim detall la realitat dels i les joves d’Ontinyent per seguir oferint unes polítiques de joventut el més adients possibles a la nostra joventut”.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, felicitava a la Diputació de València per la iniciativa de crear estes noves beques al marc del seu Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove, al que s’ha adherit Ontinyent, i que també inclou les beques estivals de “La Dipu et Beca”. Ushiña incidia en la importància “d’oferir alternatives als i les joves quan, en eixir al mercat laboral, es troben amb moltes portes tancades”.

En les bases de la convocatòria, exposades a la plana web de l’Ajuntament, www.ontinyent.es , s’estableix entre altres requisits estar en possessió del títol oficial universitari de Llicenciat/Diplomat/Graduat en Educació Social, Pedagogia, Psicologia o Magisteri, o de Tècnic Superior d’Animació Sociocultural i ser major d’edat, i no major de 35 anys, en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds, presentades en el model d’instància que s’inclou com annex I a la mateixa plana web, es presentaran a l’Oficina Virtual de l’Ajuntament d’Ontinyent o, presencialment, al registre general del consistori, acompanyades de la documentació requerida. El resultat definitiu del procés es farà públic el 31 de gener i l’inici de la beca serà el 6 de febrer de 2017.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

80 xiquets i xiquetes participen en l’Escola de Nadal Municipal a la piscina coberta

Per quart any consecutiu el consistori ha oferit una alternativa lúdica i formativa per a les vacances escolars que ha esgotat places