728×90 caixa onti
Home > Educació > Ontinyent obri el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació

Ontinyent obri el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert fins el proper 17 de gener el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació València. Es tracta d’una acció dirigida a promoure la inserció laboral entre postgraduats o tècnics superiors de cicles de grau superior, que comptarà amb una assignació de 1000 euros bruts mensuals, i que servirà perquè la persona beneficiària preste els seus serveis a raó de 30 hores setmanals durant sis mesos.

El regidor coordinador d’Educació, Óscar Borrell, destacava l’interès “de comptar amb una beca a través de la qual es podrà realitzar el projecte del Pla Jove 2016-2020, una nova ferramenta que ens servirà per conèixer amb el màxim detall la realitat dels i les joves d’Ontinyent per seguir oferint unes polítiques de joventut el més adients possibles a la nostra joventut”.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, felicitava a la Diputació de València per la iniciativa de crear estes noves beques al marc del seu Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove, al que s’ha adherit Ontinyent, i que també inclou les beques estivals de “La Dipu et Beca”. Ushiña incidia en la importància “d’oferir alternatives als i les joves quan, en eixir al mercat laboral, es troben amb moltes portes tancades”.

En les bases de la convocatòria, exposades a la plana web de l’Ajuntament, www.ontinyent.es , s’estableix entre altres requisits estar en possessió del títol oficial universitari de Llicenciat/Diplomat/Graduat en Educació Social, Pedagogia, Psicologia o Magisteri, o de Tècnic Superior d’Animació Sociocultural i ser major d’edat, i no major de 35 anys, en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds, presentades en el model d’instància que s’inclou com annex I a la mateixa plana web, es presentaran a l’Oficina Virtual de l’Ajuntament d’Ontinyent o, presencialment, al registre general del consistori, acompanyades de la documentació requerida. El resultat definitiu del procés es farà públic el 31 de gener i l’inici de la beca serà el 6 de febrer de 2017.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 1400 escolars de primària voten el disseny del nou espai multijocs de la Glorieta

Més de 1400 escolars de primer a quart de primària dels col·legis d’Ontinyent estan votant …