728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > Ontinyent comptarà amb aules de dos anys per a tots els col·legis públics

Ontinyent comptarà amb aules de dos anys per a tots els col·legis públics

El Consell Escolar aprova dues al·legacions a la proposta inicial d’arranjament escolar de la Conselleria per al proper curs

La totalitat dels col·legis públics d’Ontinyent comptaran amb aules de dos anys per al proper curs escolar 2018/2019. Segons la proposta inicial d’arranjament escolar presentada per la Conselleria d’Educació, que ha estat hui debatuda al Consell Escolar Municipal, a les aules ja existents als col·legis Vicente Gironés, Bonavista, Rafael Juan Vidal-La Solana i Martínez Valls, s’afegiran el Carmelo Ripoll i el Lluis Vives, de manera que, tal com explicava el regidor d’Educació, Óscar Borrell, “es dona resposta a la bona acollida a un programa que va començar de forma experimental però que amplia l’oferta gratuïta d’accés a l’educació pública de forma temprana, en esta etapa no obligatòria”.

EconomyCash Juny

El Consell Escolar ha aprovat la presentació de dues al·legacions a la proposta de la Conselleria, una perquè una de les aules habilitades al col·legi Martínez Valls passe a ser de catàleg definitiu; i l’altra
per tal que es deixe sense efecte la redistribució proposada per al Bonavista en primària, on es plantejava la fusió de dues aules en una. Les al·legacions s’han aprovat al Consell Escolar sense cap vot en contra, i ara seran transmeses a la Conselleria, que resoldrà a les properes setmanes.

El regidor ha recordat les bones noticies que hem anat tenint als últims anys gràcies al treball conjunt de la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament i la Comunitat Educativa: “vam recuperar les unitats perdudes als col·legis Bonavista i Martínez Valls en infantil i Rafael Juan Vidal en primària; hem aconsegueix una unitat especifica de comunicació i llenguatge (CiL) per a alumnat amb necessitats especials; hem aconseguit baixar la ràtio de 25 a 23 alumnes per aula en infantil de 3 anys; vam ser la ciutat amb més aules-pilot de 2 anys de tota la Comunitat Valenciana quan es van posar en marxa, i ara estes aules pilot s’han ampliat i per al proper curs els 6 col·legis públics d’Ontinyent oferiran aquest servei”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …