fitur 2019
Home > Educació > Ontinyent atén el 100% de les peticions d’estudiants universitaris per a les ajudes al transport

Ontinyent atén el 100% de les peticions d’estudiants universitaris per a les ajudes al transport

Prop d’un centenar d’estudiants universitaris es beneficiaran de les ajudes al transport que l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa per segon any consecutiu. Així, en esta segona edició, el 100% de l’alumnat que ha sol·licitat estes ajudes i complia els requisits descrits a les bases obtindrà una ajuda de 100 euros.

Estes ajudes van nàixer a través del ‘Consell Educatiu de Ciutat’, creat esta legislatura, i que segons ha explicat el regidor d’Educació, Óscar Borrell, “està donant els seus fruits amb l’organització de la setmana pedagògica, la setmana de la ciutat educadora i l’impuls de projectes com el d’estes ajudes”. Borrell afegia que “el Govern d’Ontinyent no deixarà de col·laborar en facilitar l’accés a tothom a la formació universitària, i més especialment quan les dificultats econòmiques i l’atur afecten d’una manera especial als nostres joves”. El regidor recordava que ajudes com estes “serveixen per potenciar la formació universitària i complementar la inversió que venim fent tant des de l’Ajuntament, el conjunt dels patrons de la Fundació Universitària Campus Ontinyent i la Universitat de València per a què més joves es queden a estudiar a la ciutat. No volem que cap jove deixe d’estudiar per manca de recursos”, assenyalava.

EconomyCash Juny

Per beneficiar-se de les ajudes els sol·licitants havien d’acreditar que estan matriculats durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent, així com estar empadronats a Ontinyent amb una antiguitat mínima de 24 mesos; i ser menors de 30 anys. Les ajudes s’han adjudicat en règim de concurrència competitiva.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde i la rectora de la UV destaquen la importància del futur Parc Científic d’Ontinyent

Jorge Rodríguez i Mavi Mestre participen a l’acte de graduació universitària de les titulacions d’Educació Infantil, ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport