fitur 2019
Home > Educació > Ontinyent acull un jornada oberta de formació sobre de delictes d’odi i discriminació

Ontinyent acull un jornada oberta de formació sobre de delictes d’odi i discriminació

Ontinyent acull el pròxim dijous 18 d’octubre un seminari de formació i investigació permanent en matèria de delictes d’odi i discriminació al Campus Universitari d’Ontinyent. Es tracta d’una jornada de formació qualificada adreçada especialment a cossos i forces de seguretat, tècnics d’educació, igualtat i sanitat, alumnat universitari i ciutadania en general.

La jornada, organitzada pel col·lectiu GentiPol amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Campus d’Ontinyent, comptarà amb la participació del regidor d’Educació, Óscar Borrell; la regidora d’Igualtat, Paula García; la regidora de Seguretat Ciutadana, Tudi Guillem o la regidora de Sanitat, Matilde Francés que mostraran el paper de l’administració pública en esta matèria a través de les seues àrees de treball. L’acte de clausura estarà presidit per la primera tinent d’alcaldia i vice presidenta segona de la Diputació de València, Rebeca Torró.

EconomyCash Juny

La jornada començarà a les 09:30h amb l’acte inaugural que correrà a càrrec del regidor d’Educació, Óscar Borrell. El seminari a través de diverses xerrades oferirà una visió global de la situació actual referent a delictes d’odi i discriminació, tipificat en el Codi Penal amb penes privatives de llibertat i multes.

Les ponències buscaran oferir una visió sobre la gestió policial, local, social i cultural de la diversitat en les forces i cossos de seguretat, així com una conferència sobre el lliure desenvolupament de la personalitat en la diversitat. Per a tal efecte, intervindran experts com el comissari principal en cap de la policia local de l’Ajuntament, Juan Serrano; el coordinador del seminari i formador acreditat en delictes d’odi i discriminació de l’Organització per a la Seguretat i Cooperació en Europa (OSCE), Ernest Gómez; el jutge d’instrucció, Alejandro Campos així com representants de l’ONG “Sexólogos sin fronteras Alacant”; el coordinador del projecte “Educa-Sòlid” de GlobalMon, José Ramon Millet; El Secretari de Direcció de Persones, Formació Sindical i Fundacions de CCOO/PV, Raul Alcocel i Maset així com diversos col·lectius LGTBI, entre d’altres.

Des de l’organització s’anima a participar a la ciutadania en una jornada que permetrà aprendre a tots els assistents per continuar avançant cap a una societat amb igualtat plena i real on cap col·lectiu de la ciutadania puga sofrir cap atac per raó de la seua edat, sexe, gènere, religió, raça, nacionalitat, ideologia o orientació sexual.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Lliurament de condecoracions pel XXX aniversari de Protecció Civil Ontinyent

“Sempre estan ahí, i la ciutat ha de reconèixer i agrair un treball desinteressat prestat …