amic ficcions
Home > Educació > L’IES Pou Clar organitza la II Jornades per la Igualtat de Gènere
dav

L’IES Pou Clar organitza la II Jornades per la Igualtat de Gènere

L’IES Pou Clar ha presentat hui les II Jornades per la Igualtat de Gènere organitzades pel Cicle Superior de Promoció d’Igualtat de Gènere.

Els objectius d’aquesta segona edició són diversos. D’una banda, donar difusió d’aquest cicle de creació recent i que enguany titularà la primera promoció formada en aquests estudis. D’altra banda, i en el context del marc de l’aprenentatge servei, la intenció és que l’alumnat tinga la possibilitat de posar en pràctica allò après durant la seua formació en un context real. Així mateix, el projecte busca sensibilitzar i conscienciar la societat en el seu conjunt sobre la necessitat de transformar la societat cap a una igualtat real, així com buscar alternatives per salvar els entrebancs masclistes.

La característica més significativa de les jornades és que és el propi alumant qui executa i dinamitza les activitats proposades, a excepció de l’activitat de cloenda que consistirà en una ponència d’Ana Lopez-Navajas (professora, investigadora i assessora del CEFIRE de Coeducació i Igualtat) que portarà per títol “Les dones com a referents”. Aquesta ponència tindrà lloc el dijous 15 de març a les 19h al Centre Cultural Caixa Ontinyent i versarà sobre la invisibilització de les dones en el camp de coneixement malgrat la seua presència al llarg de la història.

La resta d’activitats començaran dilluns dia 12 de març a l’IES Josep Segrelles amb el taller “Coresponsabilitat i conciliació: eines per a la igualtat” que coordinaran les alumnes de 1r del Cicle de Promoció de la Igualtat de Gènere. Dimarts 13 de març, la jornada tindrà lloc a l’IES Pou Clar amb el tema “Llenguatge i inclusió” on les coordinadores treballaran la importància del llenguatge per crear referents inclusius. El “Debat: maternitat subrogada” serà a Ca la Mera el dimecres 14 de març on es parlaran dels diferents punts de vista dels ventres de lloguer.

Totes les sessions seran a les 19h i l’entrada és lliure i gratuïta. Des de l’organització animem a la ciutadania en general a participar d’aquestes propostes pensades com tallers vivencials, participatius i experimentals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria