L’IES l’Estació a les portes de la fase final de les Olimpíades de Ciberseguretat

A pesar que era la primera vegada que participava en aquest certamen, l’equip competidor, que comptà en tot moment amb el suport del Departament d’Informàtica, va quedar l’onzé.

L’alumnat que enguany està estudiant el segon curs del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes va competir del 21 d’octubre al 4 de novembre en la segona edició de CyberOlympics, les olimpíades de Ciberseguretat orientades als centres educatius d’Ensenyament Secundari, Batxillerat i Formació Professional. Es tracta d’un campionat per equips on cadascú dels participants ha de demostrar les seues habilitats tècniques en distints camps de la seguretat en Internet i les noves tecnologies. Lamentablement, la sort no va acompanyar el grup d’alumnes que concursava en representació del centre, que obtingué finalment l’onzena posició després de resoldre online una sèrie de complicats reptes informàtics i de rivalitzar amb més de cent equips de tot el territori espanyol.

CyberOlympics és un concurs organitzat per l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), una entitat depenent del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. La prova, en la qual poden participar joves entre 14 i 18 anys, consta, d’entrada, d’una fase online, que és la que s’acaba de celebrar. Només els deu millors centres que han superat aquest primer repte no presencial han pogut classificar-se en la final, que enguany tindrà lloc el proper 2 de desembre a la ciutat de León.

Els premis del campionat s’atorgaran sols a cinc instituts, que rebran una dotació econòmica per a material tecnològic, a més d’una recompensa individual per a tots els membres dels equips guardonats.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’equip de l’IES Josep Segrelles, protagonista brillantíssim del concurs ‘Rosquilletres’

L’equip de l’IES Josep Segrelles, d’Albaida, serà este dissabte 28 de març el protagonista indiscutible …