728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > L’IES Jaume I mostrarà en una jornada 20 formes d’incorporar-se al mercat laboral

L’IES Jaume I mostrarà en una jornada 20 formes d’incorporar-se al mercat laboral

L’IES Jaume I d’Ontinyent realitzarà divendres que ve, 3 de febrer de 2017, la I Olimpíada de Empleabilidad. Una competició en la qual grups d’alumnes de Formació Professional tindran com a objectiu ser l’equip amb major probabilitat d’incorporació al mercat laboral actual, en tan sols dotze hores i a través de proves reals i casos teòric-pràctics.
Alumnes de diferents especialitats de FP competiran realitzant una sèrie de proves creatives i diverses dinàmiques orientades a millorar la seua empleabilidad. Per a açò, aniran desenvolupant diferents proves reals que seran avaluades per docents i professionals. Després de la realització de les mateixes, cada equip obtindrà una puntuació. L’equip amb major puntuació serà el vencedor de l’Olimpíada i el guanyador del premi.

A més, el recentment guardonat Premi Nacional d’Orientació Acadèmica i Professional 2016 – Educaweb, Bernat Escala Martínez, participa en aquesta I Olimpíada amb el seu projecte guanyador “Networking i habilitats socials en l’orientació professional i cerca de treball” mitjançant una de les proves a realitzar.

Per al coordinador d’aquesta I Olimpíada i docent de l’IES Jaume I d’Ontinyent, Fulgencio Sánchez Giménez, la finalitat és oferir mitjançant exercicis teòric-pràctics 20 píndoles clau perquè els assistents aconseguisquen el seu primer treball en un breu espai de temps. “D’aquesta manera, ajudem als alumnes a millorar les habilitats en la cerca d’ocupació quan finalitzen els seus estudis i vulguen incorporar-se al mercat laboral”, cita el coordinador de l’Olimpíada.

La competició, batejada amb el nom de “Coneix, Millora i Triomfa”, ensenyarà als participants a posar en pràctica habilitats socials, comunicatives o de negociació i els mostrarà la importància del treball en equip i col·laboratiu. A més, podran establir des de ja la seua primera xarxa de contactes professionals que els permetrà iniciar-se en la pràctica de Networking.
L’IES Jaume I, pioner en l’organització d’aquesta Olimpíada de Empleabilidad, compta amb la col·laboració dels centres educatius de FP de la ciutat, IES L’Estació i l’IES Pou Clar.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Arranca el 150 Aniversari del col·legi La Milagrosa

El col·legi La Milagrosa ha donat inici a les activitats del 150 aniversari de la …