Home > Educació > L’Ajuntament de l’Olleria i la Camara de Comerç de Valencia organitzen dos cursos de formació per a joves desocupats

L’Ajuntament de l’Olleria i la Camara de Comerç de Valencia organitzen dos cursos de formació per a joves desocupats

En breu començaran a l’Olleria dos cursos de formació gratuïts per a joves desocupats d’entre 16 a 30 anys, concretament un d’auxiliar de magatzem i un altre d’auxiliar de cuina i sala. Els cursos estan organitzats per la Camara de comerç de València amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria i tenen una durada de 125 hores.

“ Des de l’Ajuntament, i davant la possibilitat de fer estos cursos, ens varem posar en contacte amb els empresaris de la localitat per vore quines eren les seues necessitats, i així oferir formació que actualment té demanda a l’Olleria”, explica Vicent Albiñana, Regidor de Promoció Econòmica.

El primer curs que es farà serà el d’Auxiliar de magatzem del 6 d’abril al 23 de maig, i després el d’Auxiliar de cuina i sala es farà del 13 de juny al 17 de juliol, els dos en horari de matí de 9 a 14 hores. Els joves que estiguin interessats en poder fer algun dels dos cursos, han d’estar inscrits prèviament al Sistema de Garantia Juvenil. Les inscripcions s’han de fer a l’Aodl (planta baixa de l’Ajuntament), cridant al 607 547 643 o a través del e-mail adl@lolleria.org abans del 23 de març de 2017.

Els cursos tenen una part troncal comú per als dos, com comenta Marga Pérez, responsable de Cámara de Comerç en Ontinyent: “ i després cadascun te la seua part específica, que és majoritariament pràctica. Els joves que fan estos cursos ixen molt formats, i a més s’emporten el carnet de carretiller, en el cas del d’auxiliar de magatzem, i del de manipulador d’aliments en el sector de l’hosteleria, en el d’auxiliar de cuina i sala”.

D’altra banda, des de la Camara està previst que en breu es publiquen subvencions que ajuden a la contractació d’estos joves, “ i a més de les bonificacions fiscals que ja existeixen, hi hagen ajudes de fins a 1.500€ per la contractació amb caràcter indefinit i jornada completa dels joves que hagen realitzat este tipus de formació”, afirma Marga Pérez.

Els cursos contemplen pràctiques en empresa, i en paraules de Vicent Albiñana: “son una gran oportunitat per a tots aquells joves que no han trobat el seu lloc en el sistema educatiu, ni en el mercat de treball. És una manera de facilitar-los la il·lusió i la formació que els permeta treballar en altres sectors”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El alumnes de formació del Trèvol visiten la Diputació

Els alumnes del grup de formació del projecte Trèvol de la Mancomunitat van visitar ahir …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *