ontimedieval728
Home > Educació > L’Ajuntament de l’Olleria i la Camara de Comerç de Valencia organitzen dos cursos de formació per a joves desocupats

L’Ajuntament de l’Olleria i la Camara de Comerç de Valencia organitzen dos cursos de formació per a joves desocupats

En breu començaran a l’Olleria dos cursos de formació gratuïts per a joves desocupats d’entre 16 a 30 anys, concretament un d’auxiliar de magatzem i un altre d’auxiliar de cuina i sala. Els cursos estan organitzats per la Camara de comerç de València amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria i tenen una durada de 125 hores.

“ Des de l’Ajuntament, i davant la possibilitat de fer estos cursos, ens varem posar en contacte amb els empresaris de la localitat per vore quines eren les seues necessitats, i així oferir formació que actualment té demanda a l’Olleria”, explica Vicent Albiñana, Regidor de Promoció Econòmica.

El primer curs que es farà serà el d’Auxiliar de magatzem del 6 d’abril al 23 de maig, i després el d’Auxiliar de cuina i sala es farà del 13 de juny al 17 de juliol, els dos en horari de matí de 9 a 14 hores. Els joves que estiguin interessats en poder fer algun dels dos cursos, han d’estar inscrits prèviament al Sistema de Garantia Juvenil. Les inscripcions s’han de fer a l’Aodl (planta baixa de l’Ajuntament), cridant al 607 547 643 o a través del e-mail adl@lolleria.org abans del 23 de març de 2017.

Els cursos tenen una part troncal comú per als dos, com comenta Marga Pérez, responsable de Cámara de Comerç en Ontinyent: “ i després cadascun te la seua part específica, que és majoritariament pràctica. Els joves que fan estos cursos ixen molt formats, i a més s’emporten el carnet de carretiller, en el cas del d’auxiliar de magatzem, i del de manipulador d’aliments en el sector de l’hosteleria, en el d’auxiliar de cuina i sala”.

D’altra banda, des de la Camara està previst que en breu es publiquen subvencions que ajuden a la contractació d’estos joves, “ i a més de les bonificacions fiscals que ja existeixen, hi hagen ajudes de fins a 1.500€ per la contractació amb caràcter indefinit i jornada completa dels joves que hagen realitzat este tipus de formació”, afirma Marga Pérez.

Els cursos contemplen pràctiques en empresa, i en paraules de Vicent Albiñana: “son una gran oportunitat per a tots aquells joves que no han trobat el seu lloc en el sistema educatiu, ni en el mercat de treball. És una manera de facilitar-los la il·lusió i la formació que els permeta treballar en altres sectors”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Especial galeria fotogràfica de Carnestoltes Ontinyent 2018

Senyala la imatge per veure les fletxes que et permetran veure la galeria

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *