728×90 caixa onti
Home > Destacat > Juan Torres Mancheño, nominat per segon any consecutiu en els premis Educa Abanca

Juan Torres Mancheño, nominat per segon any consecutiu en els premis Educa Abanca

Un any més, EDUCA, plataforma virtual per a la millora de la qualitat educativa, ha convocat els Premis Educa Abanca al millor professor d’Espanya 2018, un certamen que pretén reconéixer públicament l’excel·lent praxi del docent a les aules i valorar la figura del bon professional que s’implica de manera íntegra en el procés d’ensenyança del seu alumnat. Els premis Educa, coneguts ja com els Goya de l’educació, han rebut enguany al voltant de 2000 propostes (150 en la categoria d’FP) per a nominar els millors professors de totes les etapes educatives.

Un d’aquests candidats que opta de nou a convertir-se en el millor docent del país és Juan Torres Mancheño, professor tècnic del Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes que va quedar subcampió en la primera edició dels Premis Educa Abanca. “La vertadera recompensa no és la nominació en si”, confessa l’organitzador del primer InnoBar a la Comunitat Valenciana, “sinó poder disfrutar cada dia dels meus alumnes i saber que el que faig els arriba”.

EconomyCash Juny

El certamen, que compta amb la col·laboració de la plataforma MIAC (Mestres Innovadors Alumnes Competents), apareix en un moment crucial per a tota la comunitat escolar, incloent els polítics. “L’educació està experimentant un gran debat mediàtic en la societat”, asseguren des de la plataforma EDUCA. “Amb iniciatives individuals realitzades per docents podem aconseguir grans metes socials, creant un model educatiu diferent i donant visibilitat a l’educació”.

El proper cinc de desembre es publicarà el ranking amb els 10 finalistes de cada etapa educativa que opten al Premi al millor docent d’Espanya. Recordem que a fi d’aspirar a aquests guardons, els docents no van poder presentar la seua candidatura, sinó que foren proposats per l’alumnat o exalumnat i per les famílies dels estudiants. Entre els mèrits que es valoren figuren la realització d’activitats innovadores, la publicació de llibres o articles, la presència a les xarxes socials i mitjans de comunicació o l’organització de congressos i seminaris formatius.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde i la rectora de la UV destaquen la importància del futur Parc Científic d’Ontinyent

Jorge Rodríguez i Mavi Mestre participen a l’acte de graduació universitària de les titulacions d’Educació Infantil, ADE i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport