728×90 caixa onti
Home > Educació > Jornada informativa sobre les novetats per al curs escolar 2018/2019
Foto de Jordi Casanova.

Jornada informativa sobre les novetats per al curs escolar 2018/2019

Una jornada educativa informarà aquest dijous en Ontinyent sobre l’inici del procés de matriculació escolar, així com de diverses novetats per al curs 2018/2019. Serà a la Sala Gomis, després de la xerrada que començarà a les 18:00 hores i que tancarà l’edició d’enguany de l’Escola de Pares i Mares, amb l’educadora social i contacontes Jara Sanchis.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha explicat que la jornada “és d’especial interès per als pares i mares dels xiquets i xiquetes que van a escolaritzar-se en el curs 2018/2019, ja que a més de gaudir d’una xerrada d’allò més interessant, van a poder conèixer els detalls sobre qüestions de gran interès per al nou curs”, avançava.

Així, la jornada s’obrirà amb la xerrada/conte “Qui va dir que els contes són per a les criatures?” a càrrec de l’educadora social i contacontes Jara Sanchis Peris. En esta activitat, adreçada a famílies, professorat i públic en general, es parlarà de com és d’útil la narració d’històries per a treballar valors, aspectes personals i habilitats en totes les edats. En la segona part de la jornada, tindrà lloc una reunió informativa a la qual es parlarà sobre els canvis en la jornada escolar dels centres, del Programa d’Educació Plurilingüe, i sobre les condicions i terminis per a fer la matrícula o canvi de centre dels xiquets i xiquetes per al curs 2018/2019. El procés d’admissió d’alumnat, al cas d’Educació Infantil i Primària serà del 17 al 24 de maig, mentre que al d’ESO i Batxillerat serà del 17 al 28 de maig.

Quant a l’Escola de Pares i Mares, Óscar Borrell destacava “la gran acollida que una vegada més ha tingut aquesta iniciativa” i recordava que aquesta es configura “tenint en compte les inquietuds que els diferents col·lectius i entitats educatives locals ens transmeten”. Aquesta edició ha estat formada per un total de 5 conferències entre els mesos de febrer a maig, i ha estat centrada en diferents aspectes relacionats amb l’educació emocional.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Finança’t per als més menuts”, al Campus d’Ontinyent

El programa d’educació financera “Finança’t” desenvolupa un projecte amb els alumnes de 4t de magisteri per a acostar coneixements als més menuts