728×90 caixa onti
Home > Educació > iMusi, el mètode de llenguatge musical progressiu i interactiu de AD LIBITUM

iMusi, el mètode de llenguatge musical progressiu i interactiu de AD LIBITUM

Després de més de 5 anys de recerca, desenvolupament i testeig, ix a la llum, de la mà de la xarxa d’escoles de música AD LIBITUM, iMusi. Una innovadora metodologia que compta amb el suport del Ministeri d’Educació i que planteja l’estudi del llenguatge musical d’una forma progressiva i interactiva amb l’ajuda de les noves tecnologies i implicant en el procés d’aprenentatge al professor, a l’alumne i als pares.

El projecte, dirigit per Pedro Reig, cap del departament d’iniciació i llenguatge musical de la xarxa d’escoles AD LIBITUM, i pels directors de la mateixa, Toni Revert i Lluís Muñoz, ha explicat a més amb l’assessorament de diferents professionals de l’àmbit pedagògic. És el cas de Juanjo Silvestre qui ha assessorat en conceptes de teoria musical, Sisco Aparici, cap del departament de percussió de AD LIBITUM i solista internacional, que ha assumit la part rítmica, Roberto Turlo, oboè solista en l’Orquestra de València, així com el director i compositor Saül Gómez, encarregat d’elaborar la cançó estavella de cada unitat didàctica, i altres professors del departament de llenguatge musical de la xarxa d’escoles AD LIBITUM.

Sens dubte, un mètode diferenciador a nivell nacional que ja s’ha testeado amb èxit en la fase prèvia en escoles de música i conservatoris com el Centre Integrat de la Unió Musical de Llíria, l’Escola de Música d’Oliva i la xarxa d’escoles AD LIBITUM, entre unes altres i que es va presentar la passada setmana a Mallorca i els pròxims 18 i 23 de maig a Torrent i a València respectivament. A més, segons informen des de AD LIBITUM, “s’estan tancant noves presentacions a Madrid, Pamplona i altres ciutats espanyoles” i afigen que “encara que iMusi s’ha publicat inicialment en espanyol, no descartem traduir-ho a altres idiomes en vista de la demanda”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent amplia els horaris de la Biblioteca Central durant el període d’exàmens

Les persones usuàries poden gaudir de l’horari ampliat fins les 23:30 hores des d'aquest dilluns i fins al 7 de juny