728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > L’IES L’Estació, guanyador en el concurs de la Generalitat «Hui descansa el cotxe»

L’IES L’Estació, guanyador en el concurs de la Generalitat «Hui descansa el cotxe»

El passat mes de setembre, coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’IES L’Estació va participar en un concurs impulsat per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que consistia a pujar a les xarxes socials una fotografia que promogués l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i no contaminant. I el resultat és el que es pot apreciar en la fotografia: cinc joves amants del ciclisme que custodien les claus dels seus familiars conductors amb l’objectiu de conscienciar-los dels efectes negatius que produeix la utilització massiva de vehicles privats als nuclis urbans.

Aquest collage fotogràfic, que ha sigut elaborat per les professores Pilar Asensio i Paloma Tortosa, ha permés a l’institut participant guanyar un palet de material de papereria i esportiu variat i un diploma que l’acredita com a Centre Educatiu Distingit en el dia sense cotxes de la Comunitat Valenciana 2017.

EconomyCash Juny

En la categoria de guardons individuals, els alumnes Nelo Ramos i Blai Ferrero també han destacat per les seues fotografies publicades en Instagram, cosa que ha possibilitat que siguen recompensats amb un diploma, una bicicleta, un casc i un bo de transport de trenta viatges.
Des de fa dos cursos, l’IES L’Estació promociona l’ús de la bicicleta entre el seu alumnat. Per aquest motiu, ha participat en el concurs i ha représ un any més el projecte «Puja en bici», una iniciativa del Departament d’Educació Física que premia mensualment els alumnes que s’acosten ben equipats a l’institut amb aquest mitjà de transport. “Enguany volem sensibilitzar de la necessitat de portar casc”, explica la professora Paloma Tortosa, “ja que la llei de trànsit aprovada a Espanya en març de 2014 obliga els menors de 16 anys a usar-lo en qualsevol via”.

Font: IES l’EStació

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Objectiu: reduïr l’absentisme escolar

La finalitat és evitar que els xiquets i xiquetes que presenten dificultats en l’aprenentatge no es queden pel camí