728×90 caixa onti
Home > Educació > Gran acollida durant l’inici de l’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent

Gran acollida durant l’inici de l’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent

Prop de 300 persones omplien el passat divendres a la Sala Gomis d’Ontinyent per assistir a l’inici de l’Escola de Pares i Mares que impulsa l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats.

La programació s’obria amb la xerrada “La gestió de les emocions en la primera infància” a càrrec de la periodista Miriam Tirado. En aquesta conferencia, sorgida des del col·lectiu Lligam, la periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança conscient parlava al voltant de la gestió de les emocions i donava eines i recursos per a no repetir els patrons establerts.

Les activitats es reprendran el pròxim 14 de febrer a les 19:00 en el Centre Cultural Caixa Ontinyent amb l’especialista en Psicologia Clínica, Juan Carlos Belda Oriola. En aquesta xerrada, organitzada amb la col·laboració de l’associació InclouTEA, s’impartirà “TEA: Trastorn o idiosincràsia”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, feia una crida a participar: “pensem que són activitats molt interessants sobre qüestions que afecten la relació dels pares, mares i tutors amb els xiquets i xiquetes, i per això convidem a totes i tots a assistir i sumar-se al treball per una educació millor”, manifestava.

També pot interessar-te

La UDP recorda les vivències de la Guerra Civil amb la visita als refugis antiaeris d’Ontinyent

Esta activitat s'emmarca dintre de les accions que l'Ajuntament organitza per