728×90 caixa onti
Home > Educació > Festa de benvinguda al nou alumnat del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent

Festa de benvinguda al nou alumnat del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent

El pròxim dissabte 21 d’octubre, a les 10:00 hores, se celebrarà a l’escola CEIP Martínez Valls la tradicional Festa de Benvinguda a les famílies que passen a formar part de la comunitat educativa del Martínez Valls i el nou alumnat de l’escola, amb una dolça xocolatada.

Durant aquest matí de presentacions hi haurà tallers per als menuts, organitzats pels pares i mares dels alumnes de tres anys, i es mostrarà el projecte «Pati Actiu».
El projecte «Pati Actiu» es va encetar el curs passat, amb l’objectiu de repensar i convertir el pati actual en un espai d’aprenentatge més a l’escola, un lloc que convide els xiquets i xiquetes a conviure de manera activa i creativa, oferint-los diferents opcions de joc atenent les seues necessitats i apropar-los a un espai natural en contacte amb la natura.

Amb l’enjardinament d’una parcel·la del pati de primària, l’habilitació d’una zona de relaxació a les oliveres amb taules i troncs per seure, un rocòdrom, i la catalogació dels arbres del patí es va encetar el camí perquè aquest projecte de co-creació per part de tota la Comunitat Educativa del CEIP Martínez Valls fóra una realitat.

Amb el nou curs se li dóna continuïtat al projecte, amb la creació d’equips de treball pel manteniment de les actuacions del curs passat, la construcció del sorral al pati de 2 anys i al pati de Primària, fer millores al sorral d’Infantil, la creació de mobiliari per als sorrals i la construcció de cabanes per a Infantil i Primària.

El tret d’eixida serà el dia 21 amb la festa de benvinguda al nou curs i a les noves famílies de l’escola a les quals des del centre se’ls obriran les portes de bat a bat perquè hi participen en tot allò que desitgen.

Font: CEIP Martínez Valls d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i Diputació posen a punt la Casa de Cultura d’Ontinyent per acollir grans exposicions

L'obra ha suposat una inversió de 360.000 euros cofinançats al 50% pel programa d’Inversions Financerament Sostenibles