728×90 caixa onti
Home > Educació > Estudiants de l’IES L’Estació visiten les Corts Valencianes

Estudiants de l’IES L’Estació visiten les Corts Valencianes

El Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, ha rebut la visita de l’alumnat de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa, que el passat 6 de novembre era atés pels serveis de protocol de la institució que representa a tots els valencians i valencianes. Antonio Vergara, cap de protocol del parlament autonòmic, guià la comitiva en tot moment, explicant-los la normativa bàsica que regeix el funcionament de l’Hemicicle on els diputats celebren els Plens  i mostrant-los totes les dependències annexes, sempre obertes a la ciutadania, als col·legis, als instituts o a les associacions culturals quan no hi ha sessions parlamentàries.

L’activitat, organitzada per la professora Encarna Soriano, cap del Departament d’Administració, manté un vincle amb un dels mòduls que s’imparteix en el cicle de Gestió Administrativa: el de Formació i Orientació Laboral, on l’alumnat reflexiona sobre el poder legislatiu, òrgan de l’Estat que assumeix la tasca d’elaborar i reformar les lleis.

L’IES L’Estació també aprofità el viatge a València per visitar l’Agència Tributària, un organisme que vetla pel compliment de les obligacions fiscals dels ciutadans. Aquesta visita està prevista dins del mòdul d’Empresa i Administració, on s’estudien les relacions de les empreses  amb les Administracions Públiques i els diversos impostos.

L’eixida a València va comptar amb la participació de trenta estudiants —que aprengueren continguts relacionats amb els mòduls que cursen a l’institut— i amb l’acompanyament dels professors Mariola Garrido, Susana Fracés i Pepa Llorca.

Font: IES l’Estació

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Agència Valenciana de Seguretat condecora 12 agents de la Policia Local d’Ontinyent

L’Alcalde, la Consellera de Justícia i el Delegat del Govern assisteixen a un acte on s’ha reconegut el servei prestat a la societat pels agents durant 25 anys