728×90 caixa onti estiu
Home > Destacat > Esteban Morcillo presenta a Ontinyent la seua candidatura a la reelecció com a rector de la UV

Esteban Morcillo presenta a Ontinyent la seua candidatura a la reelecció com a rector de la UV

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha realitzat hui dilluns una visita a Ontinyent dins la seua campanya a la reelecció en el càrrec. Morcillo, que acudia acompanyat per diversos membres de la seua candidatura, visitava les instal•lacions on s’imparteixen les titulacions de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent, on ha demanat el vot a alumnes, professors i personal de serveis, animant a la comunitat universitaria ontinyentina a participar en un procés que culminarà en les votacions convocades per al proper 20 de febrer.

Acte seguit, Morcillo i el seu equip realitzaven una visita de cortesia a l’Ajuntament d’Ontinyent, on es reunien amb l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla. Des del Govern d’Ontinyent s’ha agraït la visita, i s’ha destacat “el gran treball” de l’actual rector i el seu equip en favor dels estudis universitaris a la ciutat.

Cal recordar que als últims anys, i amb Morcillo com a Rector, Ontinyent ha aconseguit consolidar els estudis universitaris, implantar la titulació d’ADE, encetar la construcció del nou edifici del Campus d’Ontinyent o implantar el proper curs la carrera d’educació física, a més de posar-se en marxa iniciatives com “Unimajors” i recolzar les activitats impulsades per l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent a través de la Fundació Campus Ontinyent per tal de promoure el caràcter universitari de la ciutat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Fundació Universitària Campus Ontinyent augmenta el seu pressupost un 35% en 2020

Ajuntament i Caixa Ontinyent incrementen les aportacions per fer possible l’execució del conveni amb la Universitat de València per la implantació de la titulació d’Infermeria