Home > Educació > “Escoles Solidaries” construix una escola a Guatemala amb suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i Diputació

“Escoles Solidaries” construix una escola a Guatemala amb suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i Diputació

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb diversos representants de “Escoles Solidàries”, que li han donat detalls sobre les activitats que esta ONG està executant a Guatemala amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de València.

En la delegació, encapçalada pel President de “Escoles Solidàries”, Joan Bravo, acudien Elisabeth Gonzales i Marvin Sam, guatemalencs membres de la “Asociación de Educadores Norocciodentales” (AEN) del municipi d’Ixcan, que estan duent endavant un projecte d’educació inclusiva que compta amb el suport de la Diputació de València per millorar l’atenció a menors amb dificultat auditiva, visual, física o psicológica.

A l’encontre també es parlava de la nova cuina escolar amb què es compta des del passat 15 de desembre a la comunitat educativa de Trinitarias, de la que es beneficiaran 105 famílies, i que ha estat construïda amb una ajuda de 6500 euros de l’Ajuntament d’Ontinyent amb part de les ajudes que cada any destina el consistori a cooperació internacional.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Queda ajornada la III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent

La III Fira de l’Estudiant d’Ontinyent, que estava previst que se celebrarà demà dijous, 27 …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *