728×90 caixa onti
Home > Educació > Els alumnes Adelina Cristurea de 3r d’ESO i Viorel Andrei de 6é de primària han obtés el premis Pablo Corbellas

Els alumnes Adelina Cristurea de 3r d’ESO i Viorel Andrei de 6é de primària han obtés el premis Pablo Corbellas

Els alumnes Adelina Cristurea de 3r d’ESO i Viorel Andrei de 6é de primària han obtés el premis Pablo Corbellas que enguany han arribat a la 4a edició. El Reconeixement que es vota entre alumnat i professorat a final de curs, valora tres aspectes fonamentals: l’acadèmic, el personal i l’esportiu. El guardó consisteix en un peça escultòrica i una beca de 300 euros per a Primària i 400 euros per a secundària. La part econòmica del premi l’alumnat la pot invertir en material acadèmic o esportiu que millore la seua formació.

Cal esmentar que la família de Pablo Corbellas anualment ofereix aquest Reconeixement a l’alumnat del nostre Centre, lloc on Pablo va exercir com a professor d’Educació Física.

Cal esmentar que la família de Pablo Corbellas anualment ofereix aquest Reconeixement a l’alumnat del centre educatiu La Milagrosa, lloc on Pablo va exercir com a professor d’Educació Física.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Juan Torres, torna a ser finalista a millor docent d’Espanya

El professor de formació professional Juan Torres torna a estar nominat als premis Abanca 2018