728×90 caixa onti
Home > Educació > El Parc d’Educació Vial i Ambiental acollirà la tercera trobada de joves de la Vall d’Albaida

El Parc d’Educació Vial i Ambiental acollirà la tercera trobada de joves de la Vall d’Albaida

El Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida acollirà Connecta Jove III, la trobada de joves de la Vall d’Albaida que va celebrar la primera edició a Aielo de Malferit i la segona a Ontinyent. En esta ocasió, anirà més enllà d’una jornada i els participants faran nit del 29 al 30 de juny. La intenció és la de generar punts de trobada per als i les joves de la comarca per mitjà d’unes jornades en les quals ja han participat Joves dels municipis de la Pobla del Duc, Aielo de Malferit, Ontinyent, Albaida, Benigànim i Bocairent.

La tercera trobada serà un punt i seguit en vista a noves trobades després de l’estiu. Perquè a més de conviure, debatre, compartir experiències i interessos, hi haja espai per a la convivència i la diversió s’ha escollit com a espai el Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida per les nombroses possibilitats lúdiques que ofeix.

Després de fer un xicotet anàlisi de la realitat a la comarca durant el període de Xarxa Jove i tindre en compte les prioritats emmarcades als resultats de les enquestes realitzades al personal de joventut de la zona, el seminari tècnic i polític realitzat a Montaverner en octubre de 2017 es va marcar com a objectiu treballar des del departament de joventut de la Mancomunitat el projecte, que vol calendaritzar al llarg de l’any una sèrie trobades itinerats en les quals participen diferents grups de joves localitzats i dinamitzats als diferents municipis de la Vall d’Albaida.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Primera jornada d’activitats i exhibicions canines

La nova zona de jocs per a gossos del Passeig de Benarrai acollirà un taller d'educació canina, exhibicions, concursos i estarà la unitat canina de la Policia Nacional