28/03/2024 - 18:36
Més

    El nou Campus d’Ontinyent acollirà més de 1000 alumnes el curs 2014/2015

    Altres notícies

    El Campus Universitari d’Ontinyent acollirà més de 1000 estudiants en el curs 2014/2015 que va a començar en breu. Així s’ha confirmat en la visita que representants del Govern d’Ontinyent i la Universitat de València han realitzat al nou edifici que unificarà els estudis de les tres titulacions que la UV impartirà enguany a la ciutat (Administració i Direcció d’Empreses, Magisteri i Educació Física) i que està previst que entre en funcionament el proper mes de gener.

    A la visita, l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; els Regidors d’Educació i Territori, Pepe Pla i Rebeca Torró; els Vicerrectors d’Infrastructures i de Projecció Territorial, Juan Luis Gandia i Jorge Hermosilla; i diversos arquitectes de l’Ajuntament i la Universitat, recorrien un edifici que està pràcticament acabat a falta de completar el seu equipament.

    L’Alcalde de la ciutat i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que el Govern d’Ontinyent “sempre ha tingut els estudis universitaris com una prioritat, per la importància de retenir i generar talent”, incidint en què “aquest nou edifici es importantíssim perquè ens permet unificar el campus, i és una de les tres línies claus d’aquesta aposta per l’educació, juntament amb l’ampliació d’estudis universitaris i l’augment de la base social amb projectes com Unisocietat o el programa Ociversitari”, assenyalava.

    El Vicerrector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, incidia en què sumant l’alumnat de les tres titulacions amb els del programa Unisocietat per a majors de 30 anys “comptarem amb més de 1000 estudiants en estes aules en aquest mateix curs, una mostra de l’èxit que està assolint la oferta de la UV a Ontinyent”, manifestava.

    El Vicerrector d’Infrastructures, Juan Luis Gandía destacava “l’esforç que està fent la Universitat amb aquesta obra, que és un compromís de l’equip rectoral que encapçala Esteban Morcillo, i que suposa l’unica infrastructura que la Universitat està executant amb fons propis. Es tracta d’una aposta important plantejada des de l’optimització de recursos i la funcionalitat, aprofitant al màxim els diners que s’estan invertint”, afegia.

    El Regidor d’Educació, Joventut i Esports, Pepe Pla, destacava per la seua part que “estem d’enhorabona perquè estem acabant les obres d’aquest edifici i ja tenim pràcticament a punt les adequacions que haviem de fer a les instal·lacions del nostre Poliesportiu. Hem cobert el 100% de l’oferta de places que hi havia en aquest primer curs de la titulació a la ciutat, tenim fins i tot llista d’espera, i estem molt il·lusionats amb l’inici d’aquests nous estudis que s’impartiran a la ciutat des del proper dilluns”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -