fitur 2019
Home > Educació > El col·legi Martínez Valls millora el seu aïllament tèrmic amb una ajuda de 130.000 euros de Diputació

El col·legi Martínez Valls millora el seu aïllament tèrmic amb una ajuda de 130.000 euros de Diputació

L’Ajuntament d’Ontinyent està executant les obres de millora energètica al col·legi públic Martínez Valls, actuació que permetrà millorar l’aïllament tèrmic del centre i que es podran executar gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València. L’actuació que s’està realitzant en el CEIP Martínez Valls suposa la retirada de les fusteries exteriors i la substitució per noves finestres d’alumini, millorant així les condicions tèrmiques dels edificis, actuacions que tindran una durada prevista de 5 setmanes.

Esta mateixa actuació s’executarà també al proper curs en el CEIP Lluis Vives, destinant en aquest cas la corporació valenciana altres 140.000 euros dins del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles en Centres d’Infantil i Primària posat en marxa per tal de cooperar en matèria educativa amb la Generalitat Valenciana i afavorir als ajuntaments de la província.
El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que entre estes actuacions i les ja delegades d’entre les 27 previstes del Pla Edificant a Ontinyent, Generalitat i Diputació invertiran més de 1 milió d’euros en infrastructures educatives a la ciutat en els propers mesos, diners als que s’afegiran posteriorment les de la resta d’actuacions d’Edificant als col·legis i instituts de la ciutat.

EconomyCash Juny

Borrell incidia en què “després de 20 anys d’oblit per part de les institucions valencianes, els centres d’Ontinyent, i gràcies a les sinèrgies entre Ajuntament, Generalitat i Diputació, els centres educatius d’Ontinyent van a experimentar un gran canvi, que per fi permetrà a l’alumnat comptar amb unes instal·lacions adients al segle XXI”, manifestava.
Cal recordar que a més de les obres que s’executen amb subvencions de Diputació i Generalitat, es troba en fase de licitació les obres que l’Ajuntament realitzarà amb 331.000 euros de fons propis per crear una nova coberta i dues pistes multiesportives al Col·legi Bonavista, que va ser un dels projectes més votats al procés “Ontinyent Participa” “i suposa atendre una demanda històrica del centre, l’únic a la ciutat sense una infrastructura d’estes característiques”, recordava el regidor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i voluntariat d’Ontinyent es coordinen per evitar incendis

L’Ajuntament d’Ontinyent i el voluntariat del programa “Ontinyent contra el Foc” impulsat per la Regidoria …