fitur 2019
Home > Educació > Conselleria confirma el 9 d’abril com a data de tornada de l’alumnat del CEIP Vicent Gironés

Conselleria confirma el 9 d’abril com a data de tornada de l’alumnat del CEIP Vicent Gironés

La Conselleria d’Educació ha anunciat a l’Ajuntament d’Ontinyent i a la comunitat educativa del CEIP Vicent Gironés, inundat per les pluges de finals de gener, que la data prevista de tornada de l’alumnat al centre serà el proper 9 d’abril. Cal recordar que els desperfectes causats per les precipitacions van motivar el trasllat de 220 alumnes d’aquest col·legi, 183 d’ells al CEIP Rafael Juan Vidal i 40 a l’adjacent col·legi Martínez Valls, comptant-se al primer cas amb un servei de bus gratuït coordinat per l’Ajuntament.

L’Alcalde, Jorge Rodríguez, i el Director Territorial d’Educació, Santiago Estañán, visitaven les obres acompanyats dels regidors Óscar Borrell i Jaime Peris; la Directora del Centre, Mª Jesús Gomar; així com tècnics i representants de la Conselleria d’Educació i la Comunitat Educativa. A la visita es comprovava que la nova coberta ha estat col·locada a falta de tancar algunes juntes i que la nova xarxa elèctrica està a punt en una de les dues plantes, estant en procés a l’altra. Continuant en la línia de contribuir al màxim a l’agilització de la tornada a la normalitat al centre, l’Ajuntament procedirà a efectuar les tasques de pintura interior que posaran el punt i final a la intervenció que s’hi està realitzant, tot coincidint amb les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

EconomyCash Juny

Tant l’alcalde com els representants autonòmics tenien paraules d’agraïment per als centres educatius de la ciutat que van posar d’immediat el seus col·legis a disposició del CEIP Vicent Gironés, i especialment al CEIP Rafael Juan Vidal i el CEIP Martínez Valls, on està anant a classe la major part de l’alumnat del col·legi afectat per les pluges.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 300 estudiants s’examinen de la PAU al Campus d’Ontinyent

Les Proves d’Accés a la Universitat es duran a terme el 4,5 i 6 de juny