Home > Educació > La Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes se celebra a Ontinyent

La Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes se celebra a Ontinyent

El d’Ontinyent acull esta setmana una reunió de la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV), un encontre que reunirà el proper dijous 6 d’abril als màxims representants de les cinc universitats públiques de la : de València, d’Alacant, Jaume I de Castelló, Miguel Hernández d’Elx i la Politècnica de València.

La jornada ha estat convocada el president de la CRUPV, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i a la mateixa també acudiran (UV), Francisco José Mora (), Vicent Climent (UJI) i Jesús Pastor (UMH), que seran rebuts a les 13:00 hores per l’alcalde d’Ontinyent, .

Acte seguit, els rectors es traslladaran al Campus Universitari de l’Avinguda Comte de Torrefiel, on es tractaran diversos temes de transcendència per a la comunitat universitària, com ara el finançament universitari i el deute que té el govern autonòmic amb les universitats.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El col·legi La Inmaculada d’Albaida organitza una gala benèfica contra el càncer

El col·legi La Inmaculada d’Albaida acull per segon any consecutiu una gala benèfica a favor …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *