728×90 caixa onti
Home > Educació > Els centres educatius d’Ontinyent podran continuar fent ús de la piscina coberta

Els centres educatius d’Ontinyent podran continuar fent ús de la piscina coberta

Un curs més, l’Ajuntament d’Ontinyent posa a la disposició dels centres educatius la piscina coberta per a oferir formació curricular als i les alumnes de 6º de Primària i 1º d’ESO. El regidor d’Educació i Esports, Óscar Borrell visitava hui la piscina coberta en la que el col·legi La Concepció gaudia de la primera jornada d’aquesta nova temporada.

Borell recordava el bon acolliment que ha tingut aquesta iniciativa en el passat i destacava que es tracta d’una activitat en la qual s’uneix l’esport i l’educació. “El consistori facilita que als centres escolars de la ciutat es puguen oferir formació curricular a la piscina per potenciar així el desenvolupament pedagògic de l’alumnat com a esportistes i persones” declarava el regidor.

El director de la piscina coberta, Marco Larrañaga, explicava que els grups de xiquets i xiquetes van acompanyats en tot moment per l’equip de monitors de la piscina “intentant crear una bona experiència per a l’alumnat que s’inicia en l’esport de la natació i que puga ser atractiu per a ells i elles.

El col·legi La Concepció ha sigut el primer centre educatiu d’Ontinyent a sumar-se a aquesta iniciativa. El professor d’Educació Física del centre, Juanma Bas, declarava “la il·lusió amb la qual els alumnes i les alumnes del col·legi han acollit aquesta activitat eixint de la rutina i a més d’una forma nova i interessant de aprendre continguts d’esports”.

El programa va dirigit a l’alumnat de 6º de Primària i 1º d’ESO dels 13 centres educatius de la ciutat als quals se’ls ha oferit aquesta possibilitat. Cada col·legi podrà gaudir aquest trimestre de sessions en la piscina coberta, establint-se un calendari segons es produïsquen les sol·licituds del centre.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El primer concert del Mig Any d’Ontinyent estrena 5 peces per als càrrecs del 2019

Aquest cap de setmana es realitzarà el segon concert a més de la tradicional desfilada del Mig Any d'Ontinyent