728×90 caixa onti
Home > Educació > El CEIP Martínez Valls d’Ontinyent millorarà el seu aïllament tèrmic amb una ajuda de la Diputació

El CEIP Martínez Valls d’Ontinyent millorarà el seu aïllament tèrmic amb una ajuda de la Diputació

L’Ajuntament d’Ontinyent està licitant les obres de millora energètica al CEIP Martínez Valls, una actuació aprovada per la Junta de Govern Local que permetrà millorar l’aïllament tèrmic del centre i que es podrà executar gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València.

En concret, l’actuació a realitzar suposarà la retirada de les fusteries exteriors en les tres plantes del centre i la substitució per noves finestres d’alumini, millorant així les condicions tèrmiques de l’edifici, una actuació que està previst executar en 2018 i que tindrà una durada prevista de 5 setmanes. L’actuació s’inclou en el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles en Centres d’Infantil i Primària posat en marxa per la Diputació de València, per tal de cooperar en matèria educativa amb la Generalitat Valenciana i afavorir als ajuntaments de la província.

Esta actuació en infrastructures educatives s’afegeix a altres que estan executant esta legislatura Ajuntament, Generalitat i Diputació que, segons destacava el regidor d’Educació, Óscar Borrell, “per fi tenen sinèrgies i estan treballant colze a colze per anar atenent el desfase de 20 anys en que havien quedat els centres públics”.

En aquest sentit Borrell apuntava que a estos 130.000 euros que aporta la Diputació per al canvi de finestres i portes al CEIP Martínez Valls cal afegir la inversió de 545.000 euros de Conselleria d’Educació al col·legi públic Vicente Gironés per a la renovació de la xarxa elèctrica, la retirada d’una coberta d’amiant i la instal·lació d’un ascensor; i els 194.000 que l’Ajuntament destina al projecte de la coberta del Col·legi Bonavista, que es troba també en fase de licitació. Óscar Borrell recordava que aquest va ser un dels projectes més votats al procés “Ontinyent Participa” i suposa atendre una demanda històrica del centre, l’únic a la ciutat sense una infrastructura d’estes característiques.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, explicava que des de l’Ajuntament “treballem per posar a punt els centres de la ciutat amb totes aquelles xicotetes intervencions que sempre són necessàries, però per fer realitat obres de major calat necessitem la implicació d’altres administracions. En aquest, sentit, és molt d’agraïr la implicació en aquest cas de la Diputació de València, que amb el Pla Municipal de Manteniment d’Escoles en Centres d’Infantil i Primària ratifica la col·laboració amb la Generalitat i els Ajuntaments per a entre totes i tots millorar la qualitat de vida de les persones”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ajuntament i Diputació posen a punt la Casa de Cultura d’Ontinyent per acollir grans exposicions

L'obra ha suposat una inversió de 360.000 euros cofinançats al 50% pel programa d’Inversions Financerament Sostenibles